Замразете мазнините завинаги.

КРИОЛИПОЛИЗА - алтернатива на липосукцията!

Криолиполизата е метод за трайно отстраняване мастни клетки, чрез изстудяване без да уврежда кожата, мускулите и други тъкани.

Методология на отстраняване на мастни клетки

Presentación de PowerPoint

В човешкото тяло мастните клетки са константна величина. Те имат способността да увеличават размера си, но не и да се делят. Целта на охлаждането е чрез елиминирането на 3 от 5те основни съставки на мастната клетка да постигнем кристализация на поне 30% от мастните клетки в тази зона. Това е неинвазивната алтернатива на липосукцията и цели същият резултат – да освободи депото от количества мастни клетки. Понеже остават по-малко като количество опасността от раздуване на тази зона е ограничена. 

Два апликатора с общ обем от 800 куб.см. засмукват мастна тъкан в желана зона от тялото. Апаратът Cocoon изстудява третираният участък на  - 8 градуса 70 мин. След процедурата 20% – 30% от мастните клетки в зоната са унищожени. Естествените метаболитни процеси спомагат за изхвърлянето на отпадналите мастни клетки. 
Повторно третиране на същата зона се прави 1 месец по-късно. 

Процедурата...

23

Зони на третиране

kriolipoliza-zoni-tretirane-salon-nirvana- Корем
- Паласки
- Бедрата
- Бричове
- Колена
- Ръце
- Гръб

Криолиполиза е процедура, която се прави след консултация със специалист. Подходяща е за меки мастни депа, като целата е да се намалят до минимум матните клетки в зоната, което ще превантира бъдещо локално натрупване. Няма неприятно усещане по време на процедурата. След процедурата зоната може да е чувстителна или изтръпнала, но до 3-7 дена се възстановява напълно. Криолиполиза е процедура, която не променя ежедневния темп.

Резултати

Видими резултати се наблюдават след 15 ден от процедурата.

За по-бърз резултат се препоръчва минимум 1 процедура Venus Legacy + LPG масаж на зоната след 7-10 дена.
Това е комбинация от дълбоко нагряване /около 43 градуса/, което стимулира метаболизма локално на третираната зона. Лимфният дренаж чрез вакуумен масаж раздвижва течностите по цялото тяло. Процедурата подпомага по-бързо да се освободят токсични натрупвания, замразените мъртви мастни клетки в третираната с криолиполиза зона. 

Редовното консумиране на вода е задължително, особено по време на терапията. Препоръчителна дневна доза – 1,5 мл.

Преди да се направи процедура криолиполиза се изготвя индивидуална терапия и консултация със специалист от салон НИРВАНА. 
Може да запишете час за консултация на тел.: 0878 555 760

Доказателствата

Принцип на действие на "студената липосукция" - Криолиполиза

cooltech-tratamiento-oviedoКриолиполизата действа като постепенно извлича телесната топлина от подкожните нива на мазнините. 

Процедурата не трябва да бъде по-кратка от 60 минути, за да проникне охлаждането в засмуканата тъкан, като температура е -8 градуса по Целзий. Ефикасността на процедурата е свързана с реакцията на мастните киселини към значителни промени в температурата. Следната таблица показва тази реакция, представяйки петте компонента на мастната клетка и съответната температурна граница на живот…

Crio - how it worksКакто се вижда, при охлаждане на мастната тъкан при -8°C, три от съставните елемента биват унищожени. Така охладената мастната клетка губи своите жизнени показатели. Всеки друг апарат за криолиполиза, който охлажда над -8°C – например 0°C, е неефективен и резултат не може да се постигне. Испанският апарат COOLTECH на фирма COCCON medical е сертифициран от FDA – Вижте сертификата тук.
Охладената мастна тъкан постепенно се елиминира и се отделя от тялото, посредством естествените метаболитни процеси. Трябва да се има в предвид, че отслабващият ефект от процедурата не е моментален. До 2-3 месеца след 1 процедура се вижда крайният постигнат резултат на зоната.

Състав на мастна тъкан

Ненаситени-мастни-киселини
Източник: D. L. Nelson, y M. M. Cox (2000). Lehninger Principles of Biochemistry. Worth Publishers, NY; p. 364.

Съставът на натрупаната мастна тъкан е в пряка зависимост от приема на храна от човека. При хора, които приемат храна с високо съдържание на олеинова киселина, се наблюдава много по-добра реакция към процедурите с контролиран студ, отколкото при хора, които приемат храна, богата на арахидонова киселина (мастна киселина, която се среща в голямо количество в червеното месо, тлъстите меса,  яйчния жълтък, калмарите, мидите и др.).

ОБМЕННИ ПРОЦЕСИ В МАСТНАТА ТЪКАН 

 

ЦЕНА

1 пр. Криолиполиза / 1 зона – 300 лв.
3 пр. Криолиполиза / 3 зони – 600 лв.
6 пр. Криолиполиза / 6 зони – 1080 лв.

ПАКЕТ в комбинация с Венус Легаси
3 пр. Криолиполиза + 4 пр. Venus Legacy х 30мин. / 120мин. – 600лв.