НОВИНИ

Начална/НОВИНИ

ОСКАРИ ЗА КРАСОТА – Hydrafacial Oscars

 

Козметичен салон НИРВАНА взе приз за най-добър център по красота – “Най-добър клиент” на терапията HYDRAFACIAL.

Козметичен салон НИРВАНА е първият бюти център, който инвестира в американската система – HydraFacial MD през септември 2013г. От тогава до сега имаме забележителни резултати в лечение на проблемни кожи или просто перфектна поддръжка на кожата на лицето.

Как процедурата HydraFacial ще промени трайно вида на кожата на лицето ви, можете да прочетете тук.

dani-shopova-oscari-hydrafacial

Салон Нирвана & iWOMAN.bg

Победителката е ....

 

pobeditelkata-igra-salon-nirvana

Мили дами, благодарим на всички, които участваха в играта ни със салон “Нирвана” за спечелване на една процедура Криолиполиза на зона по избор. 
Единственото, което трябваше да направите, беше да отговорите правилно на въпроса: “При каква температура апаратът Cocoon изстудява третирания участък?“. 
Както сигурно сте разбрали, това се случва точно при -8 градуса, за да може трaйно да се отстранят мастните клетки чрез изстудяване, без да се уврежда кожата, мускулите и други тъкани.
Вчера беше изтеглено името на победителка, която ще може безплатно да се подложи на тази революционна процедура и да намали обиколките си.
Щастливката се казва Десислава Карагеоргиева! Ние ще се свържем с нея, за да й обясним как ще може да се възползва от наградата си.

Цифраааа селфи :)

"Цифра време"

Вяра Атова и Боян Ковачев представиха новия си сингъл и видеоклип “Цифра време” в Opera Café. Провокативното видео към парчето за първи път у нас смесва красиви арт кадри с класна и изтънчена еротика. Салон Нирвана се погрижи за перфектната кожа на Вяра Атова с процедурите HydraFacial MD & Intraceuticals.

Главните роли се изпълняват от младия актьор Мартин Смочевски, познат като Рафаел от “Под покритие” и екзотичната красавица Виолета Во Ван. Режисьор е Бойко Щонов, който от 7 години живее и работи в Барселона, където е снимал една от най-хитовите рекламни кампании, включваща играчи на едноименния футболен клуб, а също клипове за водещи алкохолни брандове и най-голямата козметична компания в света.

"Отворени дни" за Криолиполиза 4,5 и 6 Април 2014г.

“Отворени дни” в салон Нирвана за процедурата – Криолиполиза се състоя на 4,5 и 6 Април 2014г.. В жертва пренесохме множество мастни клетки и над 15 доволни жени се отърваха завинаги от дискомфортните си зони. Везе датите за следващто събитие са известни.

На 25, 26 и 27 Април от 9:00 до 19:00 всеки желаещ може да запази час за “студена липосукция”.

Събитието, на което всички искат да присъстват… ОТВОРЕНИ ДНИ салон НИРВАНА 

Видео репортаж от събитието

Как да отслабнем трайно докато лежим?

Мили Дами и Господа, 

Crio before afterИма как! И то е лесно и приятно даже… Трябва да замръзим мазнините, което ще доведе до ТРАЙНОТО им отстраняване в желаните зони на тялото. С помоща на технологията COOLTECH или така наречената процедура Криолиполиза ще постигнем желаните резултати. 

Това е неинвазивната алтернатива на липосукцията и цели същият резултат – да освободи депото от количества мастни клетки. Повече информация…

КОГА ...

“ОТВОРЕНИ ДНИ”Събитието, на което всички искат да присъстват.

Поредицата от събития “Отворени дни” се прави в определени дни в месеца, като салонът прави само определени процедури на изключително преференциални цени.

Дата:                 4, 5 и 6 Април 2014; от 9:00 до 19:00
Място:              Салон Нирвана
Процедура:     Криолиполиза
Цена:                1 зона Криолиполиза = 150 лв.

Редовна цена за 1 пр. : Криолиполиза – 300лв.;   

ЗАПАЗЕТЕ ЧАС НА ТЕЛЕФОН 0878 555 760.

В чест на най-женският празник 8 март козметичен салон Нирвана разкраси своите клиенти на половин цена. В този ден се правеха само процедури за лице.

01. HydrafacialHydraFacial 
Сбогом на ръчното почистване на лице! 
Уникална Вортекс технология, писалка с различни дюзи, серуми и антиоксиданти, вакуум екстракция… Без болка и зачервявания! Това е най-новият революционен метод за постигане на чиста и здрава кожа на лицето.

02. IntraceuticalsIntraceuticals
Кислородна мезотерапия  
Кислородна струя, която прониква на дълбокина от 7мм подкожно, впръсква 95% хиалуронова киселина и 5% мултивитаминен антиоксидантен коктейл. Подходяща за всеки тип кожа.

Черешката на събитието...

… беше представянето на нова процедура от серията на кислородната мезотерапия – Intraceuticals + Boosters.

boostersIntraceuticals+Boosters са най-новите продукти на звездната марка – известна още като Терапията за лице на Мадона. Boosters са 4 нови серума, създадени по иновативна нанотехнология, като всеки от тях се грижи за специфични дерматологични проблеми.

Vitamin C+3 Booster е за по-стегната, сияйна и гладка кожа,Collagen+ Booster помага за подобряване на еластичността на кожата, Antioxidant+ Booster се препоръчва за детоксикиране на кожата, за балансирана и подмладена кожа, Vitamin А+ Booster регенерира, почиства и освежава кожата. 

Поредицата от събития “Отворени дни” се прави в определени дни в месеца, като салонът прави само определени процедури на изключително преференциални цени.
Ако желаете да получавате известия за това събитие може да се абонирате за новини и промоции в салон Нирвана. [contact-form-7 id="253" title="Абонирай се"]

Подарете на кожата си усещане за здраве и свежест. Дайте и това, от което има нужда. И не чакайте Годо, а си запишете час (0878 555 760) за някоя от вълшебните процедури за лице в салон Нирвана. Може да се възползвате от опцията ни Резервация на час през сайта.

 

boosters

В чест на най-женският празник 8 март козметичен салон Нирвана има удоволствието да ви съобщи, че събитието “Отворени дни” ще се състои същият ден от 9:00 до 19:00. В този ден салонът ще посреща своите клиенти на червен килим с чаша малиново вино и специален кетеринг от нашите приятели “Млекарница Добрев Павлово”. 

На 8 март – събота салон Нирвана ще прави
само процедури за лице на цена  90 лв. 

HydraFacial 
Сбогом на ръчното почистване на лице! 

Intraceuticals
Кислородна мезотерапия  

Intraceuticals + Boosters
100% Vit A; Vit C; Антиоксиданти; Колаген;

“Отворени дни - Intraceuticals+Boosters ” 8 март 2014

Черешката на събитието ще бъде пресдтавянето на нова процедура от серията на кислородната мезотерапия – Intraceuticals+Boosters.

Intraceuticals+Boosters са най-новите продукти на звездната марка – известна още като Терапията за лице на Мадона. Boosters са 4 нови серума, създадени по иновативна нанотехнология, като всеки от тях се грижи за специфични дерматологични проблеми.

boostersVitamin C+3 Booster е за по-стегната, сияйна и гладка кожа,Collagen+ Booster помага за подобряване на еластичността на кожата, Antioxidant+ Booster се препоръчва за детоксикиране на кожата, за балансирана и подмладена кожа, Vitamin А+ Booster регенерира, почиства и освежава кожата. Подробна информация за бустерите може да прочетете тук

Подарете на кожата си усещане за здраве и свежест. Дайте и това, от което има нужда. И не чакайте Годо, а си запишете час за някоя от вълшебните процедури за лице в салон Нирвана. Може да се възползвате от опцията ни Резервация на час през сайта тук.

IMG_5746

IMG_5744

Салон Нирвана за “Процедурата на Мадона”

На събитието “Отворени врати”, което се състоя началото на декември, върху червения килим прекрасните ни клиенти се насладиха на процедурата Intraceuticals.
Зашеметяващият ефект след процедурата покори сърцата на всички.