Любопитни теми и новини

Начална/Блог/Дани Шопова – За хидратацията на кожата през зимата

Дани Шопова – За хидратацията на кожата през зимата

Зимата атакува кожата ни. Да я спасим с любимата хидратираща терапия на Мадона. Всички тайни на нашата кожа и истината за ефекта от употребата на ББ кремове от козметика Дани Шопова.

Dani-shopovaСпециалистът по козметология Дани Шопова има 18 години опит в тази сфера и казва, че просто няма човек, който да знае за кожата повече от нея. Сега ще покажем терапията, по която са луднали всички Холивудски звезди, начело с Мадона. Почистваща и дълбоко хидратираща терапия – Хидрафейшъл и Интрасютикълс.

ДЕРМАТОЛОЗИ И ПЛАСТИЧНИ ХИРУРЗИ ЗНАЯТ, ЧЕ…

… Aко една кожа има естетичен проблем, като пъпки или пигментни петна, каквито и корекции да направят със своите умения, пациентът пак няма да се хареса. Това е провокирало екип от физици, химици и биолози да търсят решение от природата. Симбиоза между 3 върховни сили – Човек, Природа и технология.

Всичко започва от там, че водата е в основата на живота на земята! За да се роди клетка е необходима течна среда, за да се отмият замърсявания също е необходима вода. Това са основополагащи принципи за съществуване на нашата природа и те се използват в тази  модерна технология. Тези прости, но задължителни условия правят процедурата ХИДРАФЕЙШЪЛ толкова УНИКАЛНА!

Второто интересно природно явление, от което учените са взаимствали е така наречения “Торнадо ефект”. Физичното явление, при което след завихряне на въздух и вода, се помита всичко над нивото на земята. Тук в случая се използва вакуум, за да се отнемат всички нечистотии на повърхността на кожата и се изхвърлят в затворен контейнер. ЧИСТО и СТЕРИЛНО. Защото чистата и стерилна среда е необходимо условие кожата да се възпроизведе правилно. За да създадем достатъчно добра възможност за генериране на повече клетки, технологията е разработила възможност да доставим в по-дълбокия слой необходимите й хиалуронови молекули, витамини и антиоксиданти.

happy wheels
Post Tags - ,