Любопитни теми и новини

Начална/Блог/Как да отслабнем трайно докато лежим?

Как да отслабнем трайно докато лежим?

giorgione-venus-asleepДнес информационният свят е залят с обстойна информация за един от безпощадните проблеми на човечеството – затлъстяването. Съвети и терапии, програми за спорт и диети, анализи и изследвания… И в целият този космос от препоръки съвременният човек е тотално объркан от къде да започне. Труден е старта – промяна и създаване на нов здравословен режим, изкореняване на навици и “пороци”, постоянство и воля! Да, този път е най-препоръчителен, но в динамиката и бързина на случващото в живота ви често пъти се оказва непосилна задача да отслабнем и скулптурираме тялото си, завинаги!

Crio - how it worksНо, благодарение на световни проучвания и лабораторни изследвания, отскоро и в България е достъпен най-новият метод за трайно отстраняване на мастните натрупвания по тялото. Криолиполиза е наименованието на процедурата – крио – студ; липолиза – разграждане (процес, при който от мастните клетки се освобождават мастни киселини, които задоволяват енергийните нужди на организма).

Методология на отстраняване на мастни клетки

Криолиполизата е метод за трaйно отстранява мастни клетки, чрез изстудяване без да уврежда кожата, мускулите и други тъкани.

Ненаситени-мастни-киселиниВ човешкото тяло мастните клетки са константна величина. Те имат способносттна да увеличават размера си, но не и да се делят. Целта на охлаждането е чрез елиминирането на 3 от 5те мастни киселини на клетка да постистигнем кристализация на поне 30% от мастните клетки в тази зона. Това е безболезнената алтернатива на липосукция и цели същият резултат – да освободи депото от количества мастни клетки. Понеже остават по-малко като количество, опасността от раздуване на тази зона е ограничена.

image 4

Два апликатора с общ обем от 800 куб.см. засмукват мастна тъкан в желана зона от тялото. Апаратът Cocoon изстудява третираният участък на -8 градуса 70 мин. След процедурата 20% – 30% от мастните клекти в зоната са унищожени. Естествените метаболитни процеси спомагат за изхвърлянето на отпадналите мастни клетки.
Повторно третиране на същата зона се прави 1 месец по-късно.  Резултатът от 1 процедура е видим от 30тия до 90тия ден.

Crio 456 april webВажно е да се спомене, че веднъж отстранени мастни клетни не се възстановяват във времето. Тоест това е единственият начин да отстраните натрупванията в коремната област, например, и то завинаги. Резултатът е траен във времето.

Процедура е безболезнена и не изисква период на възстановяване. Ведната след нея човек се връща в нормалният си ритъм на живот.

happy wheels