Любопитни теми и новини

Начална/Блог/Модерната апаратна технология в борбата със затлъстяване

Модерната апаратна технология в борбата със затлъстяване

Natali-govori-za-tialo, otslabvane

Модерната апаратна технология е съпричастно решение в борбата със затлъстяване.
Тя е изключителен бонус в отслабващите процеси, като целта е да стимулира организмът по естествен път да освободи застой на токсини и мазнини. Ефективността е гарантирана, резултатите са бързи, което мотивира пациента по пътя към отслабване. Апаратурата съчетава технологии, които стимулират паралелно както метаболитни процеси за отслабване, така и стимулиращи процеси  за стягане на кожата.
Все повече клиенти се ориентират към отслабващи методи с помощта на апаратура. Често пъти е не само от каприз за добра визия, но и препоръчително за здравословно състояние. В НИРВАНА имаме клиенти с проблеми в зоната на коремната област, които се оплакват от тежест и дори притискане на сърцето. Изготвяйки се индивидуален протокол с комбинацията от процедури за тяло, които използваме успешно в НИРВАНА, намаляване на обиколките се наблюдават при всеки пациент.
Разбира се, консумация на вода, разумното хранене, активно движение и емоционално състояние имат свой процент участие в целия процес за здравословна и красива визия.

3 модерни апарата са в помощ на всеки по пътя към трайно отслабване и скулптуриране на здраво тяло:

КРИОЛИПОЛИЗА

criolipoliza-salon-nirvana-2013

Криолиполизата е метод за трайно отстраняване мастни клетки чрез изстудяване – „Студена липосукция“, без да уврежда кожата, мускулите или други тъкани.
Подходяща е за зони, които имат меки мастни натрупвания, изразени по контура на тялото като „издутини“.
Как протича процедурата?
С помощта на шублер прецизно се измерва мастния обем локално на зоната. Измерените стойности се  въвеждат на апарата, така че вакуумните охлаждащи апликатори засмукват единствено и само мастните натрупвания. Процедура е с продължителност 70 мин. за 1 зона. През цялото време се поддържа температура от -8 градуса, което след 45 минута довежда до кристализиране и апоптоза (програмирана клетъчна смърт) на мастните клетки. Селективно от повърхноста навътре между 20 – 30 % от мастните клетки са трайно унищожени. След процедурата човек се връща към нормалния си ежедневен ритъм. Резултатите са дълготрайно във времето, тъй като мастните клетки са константна величина. Унищожените клетки не се възстановяват.
Задължително след процедурата криолиполиза се прави поне 1 процедура Venus legacy  на същата зона, 7 дена по-късно. Това е така, защото…

VENUS LEGACY

Venus Legacy Model with Device

Ново поколения израелски апарат за тяло, който предизвиква хипертермично поражение – „Гореща липосукция“ на адипоцитни клетки (мастни клетки), чрез избирателно загряване на подкожна мазнина. Venus Legacy е първият и единствен  медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита и отпуснатата кожа,  който комбинира три технологии – мултиполярна радиочестота, електро-магнитно поле  и пулсиращ вакуум. Подходяща терапия за отслабване на тялото, стягане на кожата, заличаване на целулитни депа.
Мултиполярната радио-честота прониква плътно от повърхността на кожата до 3,5 см в дълбочина. Това е единствения апарат, който не обработва равнина, а цял сегмент в подкожието. Повдига се температурата в зоната, което активира метаболизма, засилва кръвообръщението и лимфния поток. До +42 градуса се стимулират процесите – дренаж на мастните клетки и колагенеза, стягане на кожата. От +42 до + 45 градуса селективно се разрушава мембраната на мастната клетка, което довежда до нейното тряйно отхвърляне до 10 ден след процедурата.
Елекромагнитните полета, използвани още и в рехабилитация при мускулни травми и костни счупвания, стимулират процеса ангиогенеза – производство на нови кръвоносни съдове. Дългосрочно това води до по-добро захранване, детоксикация и оксидация на зоната. Това е и една от причините постигнатите резултати да се запазят дълго във времето.
Пулсиращият вакуум въздейства на механорецепторите на мастните клетки, което прави по пропусклива мембраната им.
Процедурите са по-дълготрайни, но сесиите са доста разредени. Средно между 1 час и 4 часа протича една процедура, като посещението е през 2- 3 седмици. Резултати се наблюдават при 70% от клиентите ни веднага след процедура, при останали 30 % отнема време, но резултатите са налични при 100% от потребителите на този нов метод за оформяне на перфектно тяло.
Консултацията е задължителна.
Препоръчително е по време на сесиите с Venus Legacy да се подпомага метаболитната функция на организма. Освен спорт е добре да се включат и вакуумни дренажни масажи с апарата…

LPG Липомасаж технологията

lpg-anticeluliten-masajТози вид антицелулитен масаж е супер решение за всеки, който има заседнал начин на живот. Не замества спорт, но подпомага движението на течностите в организма – кръв и лимфа. Една от причините за затлъстяване, целулитни натрупвания, болки в краката, задържане на вода, общо подуване е застой на течностите в тялото. Важно условие за здравия организъм е консумирането на вода и движението. LPG масажът изключително внимателно и приятно активира циркулацията на течностите, дренаж и липолиза на адипоцитите. Препоръчително е 2 седмично да се прави масаж.

В естетичен център НИРВАНА програми за отслабване и стягане на тялото се изготвят индивидуално след диагностика със специалист. Назначава се правилната комбинация от технологии, брой посещения, времетраене на процедурите (освен криолиполиза) и интервал между сесиите. Диагностиката включва измерване с резониращ кантар, който отчита задържане на вода и ниво на опасните „скрити“ мазнини – висцеларни.

Грижата за тялото е важен и основен акцент в живота на модерния човек. Това е отговорността, която сме поели пред нашата душа, че ще и осигурим най-добрия храм за нейния божествен земен път.

НИРВАНА.
С любов към Теб.

happy wheels