Любопитни теми и новини

Начална/Блог/Модерната технология ТЯЛО | АНТИЦЕЛУЛИТ

Модерната технология ТЯЛО | АНТИЦЕЛУЛИТ

венус-легаси-целилитНа еднодневен семинар в Букурещ (17.03.2016г.) беше проведена лекция за израелските нововъведения в апаратната естетична технология.  Д-р Пабло Наранхо подробно ни запозна с процесите, които се активират на база стимулация чрез апаратът за лице VENUS VIVA /очаквайте скоро / и тяло VENUS LEGACY.

След година клинични проучвания е установено, че мастните клетки освен на – 8°, така и на +45° селеквитно термично се увреждат. Това гарантира бързи и дълготрайни резултати в битката с наднормено тегло, целулит, локални натрупвания, деформация на контура на тялото. Технологията на апарата Venus Legacy е безмилостна към мастните обеми и високоефективна с целулитните аномалии. Практиката доказва намаляване и изчезване на целулита при 3 – 6 посещения. Поддържане за резултата изисква обаче регулярна повторяемост на процедурата, особено при целулитни струпвания. Мастните клетки се разграждат по-бързо и се задържа постигнатия резултат дългосрочно.

VENUS LEGACY е единственият сертифициран апарат от FDA. Тоест, това е медицински апарат, който има потенциала да постигне максимално ефективни резултати за кратко време, в сравнение с останалите апарати за отслабване и стягане на кожата.

Естетичен център НИРВАНА разработва собствени протоколи за работа. Нашата цел е да постигнем за максимално кратко време върховни резултати – отслабване, стягане, дрениране на тялото. Изготвят се индивидулани програми за всеки клиент, за база диагностика на деформацията по тялото, желани зони за третиране, моментно състояние на клиента. Архивира се  измерване на локални мастни натрупвания, равнище на вътрешни мазнини, килограми и т.н. с помощта на резониращ кантар.

 

esthetichen-centur-nirvana-seminar-romania-dr.pablo-naranjo

ВАЖНО

Апаратната технология VENUS LEGACY  стимулира процеси в организма, които подпомагат отслабващия механизъм на тялото.
Активен Метаболизъм
Колагенеза – стягане на кожата
Ангеогенеза – изграждане на капилярна мрежа  – по-добра отделителна, оксидативна и хранителна система в зоната
Апоптоза на адипоцитите – термично увреждане на мастни клетки / „гореща липосукция”
Дренаж – раздвижва течностите в тялото – стимулира метаболизма – кръвообръщение и лимфоциркулация

Процедурите за тяло за част от общата програма за отслабване. Тя включва консумация на вода, балансирано хранене, движение, „състояние на духа”.

 

 

 

happy wheels