Любопитни теми и новини

Начална/Блог/Слънце, море, витамин Д… Септември е време за Хидрафейшъл.

Слънце, море, витамин Д… Септември е време за Хидрафейшъл.

hydrafacial-water-face

Почистване и дълбока хидратация след лятната агресия на слънцето, радиацията и фотозащитната козметика е важна хигиенна грижа за здрава и красива кожа.

sun-hydrafacialГорещото лятно време може да влоши доста кожни състояния или проблеми. Летният сезон изисква доста специфични грижи за кожата поради съчетанието от по-голяма УВ експозиция, топлина и прекарване на повече време навън и на слънце. Под влияние на слънчевите лъчи и по-специално УВ спектъра, настъпва уплътняване на най-повърхностния слой на кожата – роговият. Така се затруднява излива на мастния секрет и се благоприятства запушването на порите. Видимо се наблюдава загрубяване на кожата, поява на пъпчици. Превенция срещу фотостареенето е както отговорна фотозащита за кожата, така и почистване и дълбока хидратация след летните облъчвания. Тенът няма да се заличи, а кожата ще добие свеж и жизнен вид.

3hydrafacial serum AntioxПроцедурата Хидрафейшъл е препоръчителна хигиенна грижа за кожата на лицето след лятната наслада. Активните съставки в серумите на процедурата нежно разтварят органичните натрупвания и замърсявания по порите на кожата, а патентованата американска Вортекс технология внимателно изсмуква всички отпадни вещества от нея. Хидратиращ коктейл от хиалурон, мултивитамини и антиоксиданти създава златна среда за клетъчна регенерация и освежен вид на кожата на лицето. Домашната грижа е ключов етап в поддържането на добро състояние на кожата. Топ продуктът на Хидрафейшъл – серумът Antiox + съдържа висока концентрация на хиалуронова киселина, Витамин А и Е, които са антиоксиданти, стимулиращи регенерацията на кожата, колаген-образуващи пептиди, които подпомагат здравина на кожата.

Кожата на лицето е нашият подпис пред обществото.

happy wheels