Любопитни теми и новини

Начална/HydraFacial/Намали завинаги обиколките на талията

Намали завинаги обиколките на талията

Първо замразяваме. После загряваме. Ето защо..

23

Криолиполиза–„Студена липосукция”
Контролирано локално вакуумно засмукване на мастен обем. Селективно се постига термално увреждане на мастните клетки / адипоцити. Температурата, която унищожава 3 от 5те мастни киселини е – 8 градуса. Между 45мин. до 70 мин. се постига  апоптоза на мастна тъкан / клетъчна смърт, без да засяга околна тъкан. Специален гел и предпазни мембрани допълнително защитават кожните клетки.
Усещането по време на процедурата е абсолютно поносимо. По време на процедурата може да си почивате, да си четете, да говорите по телефон и т.н.
След процедура криолиполиза няма нищо забранено – човек продължава да си изпълнява ежедневния график. След 7 дена от процедурата задължително се обработва зоната с радиочестотна процедура, която активира и засилва метаболизма както локално, така и на целия организъм. Тази комбинация е препоръчителна, за да подпомогне организма да освободи по-бързо тези увредени мастни клетки!

Venus-legacy-anticellulit-tialoVenus Legacy – “Гореща липосукция
Израелското чудо „Venus Legacy – Тайната на Венера” съчетава 3 технологии в 1 апарат, което прави процедурата ненадмината в резултати за отслабване и стягане на кожата за минимален брой посещения.
Радиочестота предизвика летално термално увреждане на подкожните мастни тъкани посредством нагряване на зоната. Изготвя се индивидуален работен протокол и времетраене на процедурата за всеки пациент. Целта е да се поддържа температура между 42°/45° в зоната. При това термално излагане се стимулират следните процеси в организма:
– Дренаж
– Колагенеза – стягане на кожата
– Апоптоза на мембраната на адипоцитните клетки / унищожаване на мембраната на мастната клетка
– Засилен метаболизъм на целия организъм
– Електромагнитна пулсация активира процеса ангеогенеза – формиране на нова капилярна мрежа за по добро захранване с кислород / основния вредител на целулит / и по-добра изчистваща система.

Наблюдаваните резултати при всички наши пациенти са цялостно отслабване на тялото. Обиколката на третираната зона се намалява и резултата се задържа във времето.

kRIOLIPOLIZA-VENUSLEGACY

Правилната комбинация от процедури е е най-важната част в процеса на отслабване и стягане на кожата! За целта индивидуална диагностика и протокол за работа се изготвя за всеки по отделно на място в НИРВАНА.

happy wheels