Любопитни теми и новини

Начална/Блог/3 в едно ‘тяло. Или как да отслабнем без да гладуваме.

3 в едно ‘тяло. Или как да отслабнем без да гладуваме.

13626986_1101990883179900_546070438457235940_n

ВЪЗДЪРЖАНИЕ

Не се ли научим да се въздържаме, ще загинем. Светът като цяло ще загине. Относно храненето, най-големият източник на затлъстяване, правилата са същите – въздържание. Не е нужно да пресищаме стомаха ни с вкусове, а ензимите ни да се чувстват като на война в тялото ни. Яжте смирено и ще се чувствате пъти по-добре. Смирение и въздържание, новата епоха на модерния мислител започна. Колкото сме по-модерни в нея, толкова сме по-смислени в живеенето си. И ако през 2017 година петелът ще ни буди, нека знаем защо ставаме. И нека имаме цел, а не мечта. Разликата между двете е в срокът! Започнете от днес.

ДЕТОКС

juicing

Пречистете тялото си и му дайте възможност да реагира на вашето желание. И не мечтайте а дерзайте за желанията си. Да, трудно е понякога, но тук идва на помощ волята на духа. Предстои февруарския пост на житния режим. Настойте се и го направете. Както житният режим, така и всеки пост е едно своеобразно тайнство, който свързва постещия с висшите полета на духа. Постът прочиства организма, освобождава го от ненужните натрупани токсини в тялото.  Избистря съзнанието и дава възможност за пълно обновяване както на физическо, така и на духовно ниво.

А смисълът на поста и въздържанието е да преустановите лакомния порив на егото си и да консумирате достатъчно за жизнените ви показатели. Един съвет, Първо започнете от салатата.

ПРОЦЕДУРИ – НАУЧНО ОБОСЛОВАНИ МЕТОДИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ И СТЯГАНЕ

scientist working at the laboratory Много са скептиците по темата за антицелулитни или оформящи тялото процедури в салони, но искам да подчертая, че те са в помощ! Не трябва да се разчита само на масажните технологии за отслабване!
Днес, потребителят на тези процедури може да се подложи на козметични или медицински апарати. Разликата е в резултата и неговото задържане във времето, разбира се и в цената. Козметичните методи като ръчен антицелулитен масаж, Лпг масаж, кавитция, Хипокси и други включват редовни и чести посещения, цените са от 30 до 100 лв. за 1 процедура. При достигане на желания резултат, което отнема доста време, то започва поддръжката. Тоест посещенията се разреждат, но се правят редовно процедури, за да задържите резултата.

Ненаситени-мастни-киселиниАко обаче искате да промените дълготрайно формите на тялото си, то това наистина е възможно, без хирургична намеса, а с помощта на медицинска апаратура. Обословани на научни изследвания и доказателства, има два метода с апаратна технология и медицински сертификати, които трайно унищожават селективно мастните клетки – криолиполиза и венус легаси.
Клинично се изследва и наблюдава поведението на мастните клетки и други кожни структури при промяна на температурата. Под -10°С и над +45°С започва разрушаване на кожната клетка. Проучванията за анализ на промяна на състоянието на мастните клетки фокусират върху този температурен диапазон.
Консенсус обобщава следното:
– При -8°С над 45 мин. мастната клетка се унищожава.
3 от 5те мастни киселини не издържат на този температурен диапазон и след 45 минути те губят своите жизнени показатели. От 6 до 9 дена тялото пази тази клетка, но разбирайки че не може да складира в нея, метаболизмът я изхвърля от организма по естествен начин.
cooltech-tratamiento-oviedovenus-legacy-nirvana-anticelulitМетодът, който третира мастните клетки с тази температура, се нарича криолиполиза (крио – студ, липолиза – процес на разграждане; от мастните клетки се освобождават мастни киселини, които задоволяват енергийните нужди на организма). Потребителите трябва да са наясно, че има само 2 фирми-производители на апарати, които достигат тази температура и са в изискванията на метода – Американската фирма Зелтик и испанския гигант Кокуун Медикал. Останалите апарати, с произход от други държави, нямат сертификат за качество и безопасност. Тоест температурата, която достигат варира около 0°С. Активира се локален метаболизъм, но за апоптоза /програмирана клетъчна смърт/ не може да се говори.

– До +42°С се активират процесите – дренаж и колагенеза

При поддържане на тази температура локално се метаболизират мастните клетки, тоест техният обем намалява и се активира стягане на кожата.

venus-legacy-nirvana-tmperatura

– От +42°С до +45°С се наблюдава селективна апоптоза /унищожаване/ на адипоцитите /мастните клетки/

Радиочестотните апарати повишават температурата в зоната по тялото, която обработват. При поддържане на тези температури започва процес на разкъсване и разрушаване на мембраната на мастната клетка. Няма клинични статуси, които категоризират при каква продължителност колко адипоцита се унищожават. Нагледно обаче този медицински анализ потвърждава становището с видимите промени, които се наблюдават в скулптуриране на фигурата.

В обобщение, медицинските апарати постигат трайни и категорични резултати в промяна визията на тялото. Посещенията са през 14-до 30 дена от процедура. Процедурите са с продължителност от 60 мин. до 180 мин. Цените са от 150 лв. до 500 лв. Разбира се броят на процедурите е значително по-малък. До 3 процедури на зона се наблюдава значителна промяна в обиколките.

 

 

happy wheels