Любопитни теми и новини

Начална/Блог/7 причини защо лазерна епилация в НИРВАНА

7 причини защо лазерна епилация в НИРВАНА

lazerna epilacia nirvana 011. Сертифициран медицински апарат за лазерна епилация – Безкомпромисно качество на процедурата.

Естетичен център Нирвана разполага с последно поколение медицински апарати за лазерна епилация от 2016 г. на испанския лидер Cocoon Medical. Мощността и характеристиките на лазерите третират успешно всеки тип косъм, всеки фототип кожа, целогодишно. Разликата между медицинските лазери и козметичните апарати е във възможностите за избор на индивидуални параметри и стойности – мощност на импулса – J, време за доставяне на енергията – MS, количество енергия за време – Kj, брой импулси за единица време – Hz. Тази съществена опция позволява висока ефективност и прецизност на процедурата. Тоест с по-малко брой сесии се постига висок процент унищожени космени фоликули. Козметични апарати за епилация не повлияват успешно на тъмни кожи, тънки и светли косми, мъх. Апаратът има охладен апликатор на 6 градуса, който намалява усещането за топлина по време на процедурата.

laserna epilacia nirvana 022. Два вида медицински апарати за лазерна епилация – Александритен и Диоден апарат – Целогодишно за всеки фототип кожа и косъм.

Естетичен център Нирвана разполага с двата вида медицински апарати за лазерна епилация  – Александритен и Диоден Лазер. Александритният лазер е с висока пикова мощност към меланина – пигмента на косъма. Лазерът е подходящ за по-светли кожи – I-III фототип. Ефективен е при тънки и светли косми. Александритният лазер не се използва през сезоните с активно слънцегреене.
През 2014г. испанската фирма COCOON MEDICAL пусна в продажба най-мощният диоден лазер – PrimeLase. Обработва всеки фототип кожа – I – VI, успешно премахва тъмни и светли косми, позволява успешна епилация и през летните месеци.

 3. Два режима на работа – Статичен и Динамичен. Максимално успешна и безболезнена епилация.

Двата работни режима на лазерните апарати PrimeLase правят епилацията високо ефективна за всяка процедура, умерено и търпимо усещане в обработваната зона. Гарантирано се минава през цялата зона, без да се изпускат косми.

4. Лазерни специалисти с дългогодишен опитlaserna-epilacia-nirvana003 

Медицинските лазерни апарати за епилация имат неограничени възможности за избор на параметри. Екипът на Нирвана преминава сертифицирани обучения за епилация, организирани от фирмата вносител за България – Бул Мед Консулт. Доктор Пабло Наранхо, собственик на частна естетична клиника в Мадрит, преподава нови протоколи за работа с апарати периодично ежегодно.

laserna epilacia-nirvana-procedurataУстановените работни протоколи са прецизно изготвени с цел най-висока ефективност и максимален комфорт по време на процедурата.
Успешната епилация има 3 нагледни признака:
1. Звук на пукане на космите – „Ефектът на пуканките“
2. Миризма на изгорели косми
3. Едема след епилация – Лазерната енергия селективно се поглъща от меланина и се трансформира в топлина, около 70°C. Термично се унищожава космения фоликул, без да уврежда околна тъкан. Косъмът повече не се изражда. На мястото се активира охлаждане чрез лимфата. На повърхността на кожата се наблюдава подуване, което отминава до минути.

5. Безупречна хигиена и комфортна обстановка.

laserna-epilacia-nirvana-higiena

Хигиената на помещенията, апаратите и инструментите е безкомпромисна в Нирвана. Апликаторите се дизенфекцират преди и след всяка процедура с Дезидент – препарат използван в хирургията, стоматологията и дерматологията. Работи се с еднократни ръкавици, розови ;), използват се еднократни дървени шпатули, брасначки, ТНТ чаршафи, кърпи. Стерилната обстановка е разчупена с розови детайли, светлинни ефекти и модерен интериор.

laserna-epilazia-na-izplastane6. Най- изгодните пакети за лазерна епилация в Нирвана

Математиката е точна наука. И при нас в Нирваната всичко е много опростено. При предплащане на 5 процедури за желана зона получавате 50% отстъпка от единичната цена. Тоест, лазерна епилация на зона мишници е 40лв., пакет от 5 процедури цената е 100лв. Посещенията са в интервал от 45 дена. Гарантирано след курс от 5 посещения окосмяването в зоната ще намалее значително, с успех над 70% ефективност.

7. Ексклузивно е Нирвана с възможност на изплащане – НИРВАНА ЛИЗИНГ

Всички пакети за епилация с възможност на изплащане само срещу лична карта. Услугата „Нирвана лизинг“ е подходяща за всеки, който иска да направи ефективна и изгодна епилация без да натоварва месечния си бюджет.

Естетичен център Нирвана полага всички грижи, за да ви предложи най-доброто в сферата, достъпно за всички желаещи.

Искай и ще получиш.
Мечтай и дерзай.
Бъди свободен.
Нирвана

happy wheels