Липомасаж с LPG cellu M6 Integral

LPG липомасажът представлява котролиран вакуумен масаж, който активира движение на кръвоносната и лимфна система. Маханичното въздействие на масажната техника подобрява пропускливостта на мембраната на мастната клетка, като предизвиква липолиза (разграждане на мазнините) в ядрата им. Метаболизмът се ускорява. Lipomassage радикално усилва възможността на тялото по естествен път да изгаря мазнини. При механичната вакуум стимулация на LPG cellu M6, се активират бета рецепторите на мастните клетки, като по този начин се предизвиква отслабване на мастните депа. Освен това вакуум стимулацията предизвиква образуване на еластин и колаген в съединителната тъкан, като видимият ефект е стягане на кожата. LPG процедурите имат и дрениращ ефект върху тъканите.

Четири цели при LPG терапия

4 goals LPG

Антицелилитен масаж за дренаж на тялото и превенция срещу задържане на вода в организма

LPG new

Скулптуриране на тялото

Липомасажът с  LPG cellu m6 integral въздейства в дълбочина засилено на проблемните зони, с механо-стимулацията върху кожата, влакната от съединителна тъкан стават по меки, като това намаля натиска върху кожната повърхност, подобрява се циркулацията на кръвта и лимфата в тъканта, засилва се обмяната в мастните клетки, активират се бета рецепторте и липолизата, активира се образуването на колаген и еластин в кожата. Ефектът е разграждане на мастните натрупвания в проблемните зони, изглаждане на кожата.

 

 

За най-добър резултат в терапиите за отслабване се комбинират LPG масажи с Криолиполиза.

Krio FB 02Докато мастните киселини в клетките са все още на кристалчета от изстудяване при -8 един час, масажът ще помогне още по-голяма част от мастните клетки да бъдат разрушени. Най-хубавото при технологията криолиполиза е, че разрушените мастни клетки никога повече не се възстановят отново на даденото място, тъй като те са константна величина в организма и веднъж унищожени, не се възобновяват.
Препоръчва се крилопилозата да се комбинирана с други процедури за извайване на тялото. Ефектът тогава е поразително добър. Тайната е в масажа, който спомага за разрушаването на по-голяма част от мастните клетки. 

Криолиполиза + LPG масажи

Цена

Половин тяло – 70 лв. / 35 мин.
Цяло тяло – 80 лв. / 45 мин. 

5 Пр. Половин тяло – 250 лв.
5 Пр. Цяло тяло – 300 лв. 

Почитателите на LPG ще бъдат приятно изненадани от факта, че …

… след масаж с LPG резултатите са:
– 70% по-бързо разграждане на мастните клетки,
– 240% по-голямо производство на колаген,
– 160% по-голямо производство на еластин!