Slide background

Atoxelene

Лифтинг терапия

Уникална лифтинг терапия

Професионална грижа за лицето, състояща се от интрадермално кислородно проникване на Atoxelene и подмладяващ кожата комплекс.

Видимо изглажда фините и по-дълбоки бръчки като омекотява линиите на лицето и придава младежки вид. Кожата се хидратира в дълбочина и придобива кадифена мекота. Подходяща за дами над 25 години като превенция против стареене, както и за такива, които вече имат апликация на ботокс.

Atoxelene е природната алтернатива на ботокса. Екстрактът от африканска брезова кора, една от специалните съставки на терапията, повишава нивото на колагена, придава на лицето по-стегнат и младежки вид. Допълнителната помощ идва от хидролизирания екстракт от бамя, който заличава видимите признаци на стареене и на бръчките, причинени от свиването на мускулите.

Кислородна Хиалуронова терапия

atoxdiagram

 

Atoxelene е природната алтернативана ботокса

Extract African birch barkЕкстрактът от африканска брезова кора, една от специалните съставки на терапията, повишава нивото на колагена, придава на лицето по-стегнат и младежки вид. 

bamiaДопълнителната помощ идва от хидролизирания екстракт от бамя, който заличава видимите признаци на стареене и на бръчките, причинени от свиването на мускулите.

 

 

intraceuticals-oxgyen-facial-atoxelene-serumАмпулата се впръсква само на бръчките, като целта е пептидите да засилят происводството на колаген и еластин. По този начин се запълва образувалата се падина в кожата. За по-добър резултат комбинираме с процедурата Hydrafacial, за да стимулираме производството на нови кожни клетки.

Продукти за домашна грижа

Atoxelene Дневен Серум с лифтинг ефект
Възстановителен ефект 
Бързо намалява бръчките. Той е професионален серум със стягащ ефект. Серумът е богат на растителни пептиди, които изглаждат фините линии и бръчките. Незабавно премахва видимите следи от стареенето на кожата и има дълготраен ефект.

1 Ампула – 100 лв. 

Atoxelene Дневен Серум с лифтинг ефект – 303 лв.