Релакс и красота едновременно.

Tова е технология от бъдещето!

Хромотерапия SERENITY 

Yperion_095Светлината в полза на красотата
Калейдоскоп от синя, червена и инфрачервена светлина докосва кожата на лицето ви, като лекува проблемите, активира кръвообръщението, хидратира, стяга, изглажда бръчки, подмладява, успокоява и носи усещане за невероятен релакс.

Как работи апаратът?
Терапията „Serenity“ значително намалява признаците на стареене и подобрява текстурата и тена на кожата. Една сесия с „Serenity“ облекчава стреса, лекува депресивни състояния, постига се истинско чувство за благосъстояние и спокойствие. Терапията „LED“ постепенно и трайно лекуват повърхността на кожата и ефективно се бори с видими белези от акне, пигментация и стареене. Принципът на действие на LED Yperion – Serenity е редуването на три вида светлини: Инфра-червена светлина, Червена светлина и Синя светлина.

Лечение на кожата със светлина

Инфрачервена светлина

Активира циркулацията на кръвта, като разширява съдовете, засилва хидратация и отваря порите, което позволява на козметични кремове и продукти за грижа за кожата да се абсорбират по-ефективно в дълбочина.

Червена светлина

Стимулира и подобрява производството на еластин и колаген, като по този начин чувствително подобрява кожната тъкан и тена на лицето. Изглажда фините линии и бръчките, намалява зачервяването и подобрява имунитета на кожата срещу замърсяване. Има заздравяващ и подмладяващ ефект, подобрява здравината на кръвоносните съдове, подобрява текстурата на кожата и тонуса. Чрез светлината се доставя енергия в клетките и те се активират. Процесът е като фотосинтеза за кожата – тя се регенерира и възстановява.

Синя светлина

Антисептично и стягащо действие, изсветлява петна и несъвършенства на кожата, помага за борба с акне, изчиства петна и унищожава микробите в пъпките, което причинява и ускорява процеса на зарастване на белези от акне. Има антибактериално въздействие, пречистващ ефект, намалява белезите при акне. В допълнение, синя светлина оказва изключително чувство на спокойствие и приповдигнато настроение.

LED светлина - Лечение чрез цветове

Методът се състои в използване на видимия спектър на излъчване на светлината, като целта е лечение и профилактика. Цветът е свойство на светлината и представлява  електромагнитни вълни с определена честота и дължина на вълната. LED е студена светлина, тя се излъчва от полупроводникови диоди и при нея няма отделяне на топлинна енергия, затова тези процедури са напълно безопасни. Тъй като не се отделя топлина, терапията с LED светлина е абсолютно безопасно за кожата. Подходяща е за всеки тип кожа.

За колагена и еластина...

С течение на времето молекулите на колагена и еластина в кожата се увреждат, което води до появата на бръчки. Терапията с LED светлина може да обърне процеса и да промени външния вид на зрялата кожа, без опасност от увреждане.

Процедурата е подходяща за...

Със своите 7 различни програми за лечение, „Serenity“ дава възможност на практикуващия да настроитеточната и ефективна програма, спрямо нуждите и очакванията на клиента.

– Пигментация;
– Акне; Широки пори;
– Розацея;
– Подмладяване;
– Фини бръчки, стареене и други.

LED терапиите ефективно заличават акнето, пигментацията и фините бръчки, възстановяват кожната повърхност, редуцират червенината, намаляват стреса и подобряват чувството за благополучие и спокойствие. Подобренията се забелязват още след първата терапия. С цикъла от процедури ще постигнете убедителни и дълготрайни резултати.

За добро настроение „Serenity“ има вградена аудио система, която ви позволява, докато лежите удобно, да избирате от 5 различни вида на релаксираща музика, за да отговарят на настроението ви и да релаксирате максимално по време на лечебен сеанс.

serenity nirvana

Продължителност: 30 мин.
Цена на 1 процедура: 30 лв.
Карта 5 процедури: 100 лв.