Slide background

Opulence

Избелваща терапия

Избелваща терапия

Тя представлява кислородно проникване в дермата с активни избелващи съставки: хиалуронова киселина, алфа арбутин, витамин C, витамин А, витамин Е.

Терапията придава сияен и равен тен на кожата. Сред съставките й е екстрактът от кора на мандарина, който разбива меланина на повърхността на кожата  и тя добива по-светъл, бляскав и равномерен тен.  Екстрактът от жълт лапад, друга важна съставка на терапията, също допринася за избелване на кожата. Той изравнява тена, премахва тъмните кръгове под очите и пигментните петна по кожата. Допълнителната помощ идва от екстракта от женско биле и мечо грозде, които от векове са известни природни средства за освежаване и изравняване на тена при пигментирана кожа.

Терапията има и хидратиращ ефект. Повлиява пигментации в дълбочина, получени в следствие на прекомерно излагане на слънце, родилни и хормонални пигментации.

Голямото предимство на терапията, че  избелващият ефект се постига,  без всякакво излющване, зачервяване, отоци и дисконфорт (за разлика от химичните пилинги).

Избелваща Кислородна мезотерапия

opulence

Съставките, които избелват пигментация

Хиалуроновата киселина е естестеният хидратиращ фактор за кожата. Поддържа я стегната, гладка и млада. Затова хиалуроновата киселина е основна съставка във всички продукти на Intraceuticals.

Алфа арбутин блокира биосинтеза на меланин, чрез инхибиране на ензимното окисление, което води до изсветляване на кожата и намаляване на петната.

Витамин C  е супер антиоксидант със сияещ и подмладяващ ефект. Витамин С също така служи да по-доброто омекотяване на кожата. Intraceuticals използва различни варианти на витамина във всички свои продукти.

Витамин А стимулира производството на колаген и еластин. Прави кожата мека. Помага за почистване на кожата и отпушване на порите, затова има добър ефект при премахване на пъпки по кожата.  Има антиоксидантни свойсва и защитава от свободните радикали. Не случайно е една от звездните съставки на Intraceuticals.

Витамин Е е активен антиоксидант, който ефективно съхранява кожата, когато преминава през процесите на стареене, съхранява нейната еластичност, защото пази липидите и колагеновите влакна да не се окислят или разрушат. Пази кожата от преждевременно стареене, а също така и от външните въздействия. Много важна функция на този витамин е това, че има способност да задържа във външните слоеве на костта други мастноразтворими витамини. Това помага на мускулната тъкан да е винаги хидратирана, мека и гладка.

enchecЕкстрактът от жълт лапад, друга важна съставка на терапията, също допринася за избелване на кожата. Той изравнява тена, премахва тъмните кръгове под очите и пигментните петна по кожата.

женско билеЕкстракт от корен на женско биле  помага да успокояване на зачервявяния по кожата, както и за изравняване на тена. Той е съставна част от избелващата терапия Opulence, която е особено популярна в Азия.

мечо гроздеЕкстракт от мечо грозде
Билката е позната от векове като ефективно средство за освежаване на пигментирана кожа.

Терапия Opulence

OpulenceCoursePackПри терапията се правят 6 професионални апликации, като при закупуване на пакета дамите получават и домашна грижа включваща 3 серума. Избелващият серум се влива всяка седмица и така 6 пъти.
Уникалното при тази процедура е, че е абсолютно безболезнена, за разлика от иглените мезотерапии, а ефекта е видим още след първата апликация!
Терапията има хидратиращ ефект. Повлиява пигментации в дълбочина, получени в следствие на прекомерно излагане на слънце, родилни и хормонални пигментации.
Голямото предимство на терапиата е избелващия ефект без всякакво излющване,зачервяване,отоци и дисконфорт (за разлика от химичните пилинги)!

Продукти за домашна грижа

Opulence Почистващ гел 
Почиства – Избелва – Усъвършенства

Opulence Хидратиращ гел
Избелва – Хидратира – Стяга

Opulence Крем със запечатващ ефект
Подхранва – Изсветлява – Придава гладкост

1 Процедура – 180 лв.
Курс пакет – 1300 лв. / Включва 6 процедури и кремове за домашна грижа /

Opulence Почистващ гел – 135 лв.
Opulence Хидратиращ гел – 180 лв.
Opulence Крем със запечатващ ефект – 180 лв.