КОЛАГЕНОВ СТИМУЛАТОР Активира процеси за естествено подмладяване и стягане на кожата Комбинацията от хиалуронова киселина и полимлечна киселина,
която лифтира и стяга кожата на лицето.
Комбинацията от хиалуронова киселина и полимлечна киселина,
която лифтира и стяга кожата на лицето.
КОЛАГЕНОВ
СТИМУЛАТОР
Активира процеси за естествено подмладяване и стягане на кожата

НОВИЯТ ХИБРИДЕН ФИЛЪР С ПОЛИМЛЕЧНА И ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА (PLA+HA)

ОДОБРЕН ЗА ПРИЛОЖЕНИЕ В ЗОНАТА ОКОЛО ОЧИТЕ, ЗА ПОДМЛАДЯВАНЕ НА КОЖАТА НА ЛИЦЕ, ШИЯ И ДЕКОЛТЕ.

ПОДОБРЯВА КАЧЕСТВОТО НА КОЖАТА ОЩЕ СЛЕД ПЪРВА ПРОЦЕДУРА, ВИДИМО И ДЪЛГОТРАЙНО!

Дълбока хидратация

Лифтиране

Блясък на кожата

Подмладяване

Изглаждане на бръчките

Подхранване

 • ОСНОВНИ ПОЛЗИ

 • Дълготраен ефект: основната съставка на Juvelook, PLA, засилва синтеза на колаген, така че кожата да стане по-гладка и да изглежда по-млада с течение
  на времето, като ефектът продължава до 24 месеца.

 • Видим моментален ефект: Хиалуроновата киселина осигурява на кожата незабавен ефект на попълване, докато PLA гарантира, че резултатите ще се поддържат за по-дълъг период от време.

 • Безопасен, нетоксичен, биоразградим: Juvelook не мигрира при инжектиране и е направен от безопасни, нетоксични материали.

Елексир за блестяща кожа

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА РЕЗУЛТАТА

ДО 24 МЕСЕЦА

ЦЕЛ

СТЯГАНЕ НА КОЖАТА

СЕЗОН

НЯМА ОГРАНИЧЕНИЯ

БРОЙ ПРОЦЕДУРИ

1 – 3

УСЕЩАНЕ

МИКРО УБОЖДАНИЯ

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

до 24 часа

КАК ПРОТИЧА ПРОЦЕДУРАТА?

Juvelook е хибриден филър, който комбинира хиалуронова с полимлечна киселина (PLA), за да стимулира производството на колаген в кожата, като ефективно намалява фините линии и бръчки. Хиалуроновата киселина абсорбира влагата за видимо по-плътна кожа, докато PLA осигурява дълготраен ефект против бръчки, като стимулира кожата да произвежда повече колаген.

PLA (полимлечна киселина) е биоматериал, който се произвежда чрез полимеризиране на млечната киселина.

PDLLA е най-безопасният и биосъвместим изомер на PLA, стимулиращ производството на колаген по естествен начин, благодарение на уникалната си структура.

За разлика от класическите PLA частици, PDLLA частиците подлежат на постепенно разграждане, което започва от вътрешната част на техните мрежести структури. Този начин на постепенно усвояване предотвратява драстичните промени в киселинността на околните тъкани.

Специфичната пореста повърхност, която наподобява пяна, не позволява увреждането на тъканите и спомага за равномерното регенериране на колаген около тях, което води до равномерно и естествено увеличаване на обема.

 1. Веднага след инжектирането в дермата, PDLL (поли-DL-млечната киселина) задържа HA (хиалуронова киселина) в инжектираната област и тя дава незабавен ефект на запълване.
 2. След 2-4 седмици хиалуроновата киселина започва да се хидролизира и PDLLA стимулира оптималния имунен отговор, стартирайки дългосрочно производство на структурни елементи в дълбоките слоеве на кожата (формиращи т.нар. екстрацелуларен матрикс) като колаген и еластин. С течение на времето появата на фини линии и бръчки ще намалеят, тъй като нивата на колаген в кожата се повишават.
 3. Хиалуроновата киселина спомага за осигуряване на незабавен ефект на запълване, привличайки влагата в кожата. Когато ефектът на хиалуроновата киселина изчезне, PLA продължава да стимулира синтеза на колаген. Това означава, че кожата ви постепенно става по-гладка и изглежда по-млада след инжектирането, като резултатите продължават до 2 години.

Пациенти, които желаят безопасен, дълготраен ефект на подмладяване на кожата с продукти, които са биосъвместими с напълно разградими компоненти.

 • Juvelook е единствената полимлечна киселина в света, за приложение в дермата, позволявайки ремоделиране и възвръщане блясъка на кожата.
 • Способността му да стимулира значително производството на колаген и да възвърне младежкия вид на кожата постепенно и по естествен начин.
 • Не е необходимо да масажирате зоните след третиране благодарение на поли DL – млечната киселина и комбинацията й с неомрежена хиалуронова киселина.

Да, чрез регулиране количеството на разтвора и размера на частиците от 10 до 40 микрометра, както и комбинирането им с неомрежена хиалуронова киселина се получава хибрид, който е адаптиран за прилагане на терапия върху лице, шия, деколте и зоната около очите.

Както всяка друга процедура, инжектирането на Juvelook може да направи кожата чувствителна, но това е временно. Веднага след процедурата можете да се върнете към ежедневието си. Препоръчително е нанасянето на слънцезащитен крем.

Препоръчват се 3 процедури през интервал от 1 месец за максимално поддържане на подмладяващия ефект, но могат да се направят повече, в зависимост от нуждите на вашата кожа.

Резултатите се разгръщат постепенно няколко седмици след процедура и продължават над 2 години от последната терапия.

Запази си час!