Nirvana

SERENITY РЕЛАКС И ХИДРАТАЦИЯ ЗА КОЖАТА Подпомага клетъчната регенерация на кожата
и стимулира проникването на козметични продукти.
Подпомага клетъчната регенерация
на кожата и стимулира проникването
на козметични продукти.
SERENITY ДЪЛБОКО ПОЧИСТВАНЕ И
ХИДРАТАЦИЯ НА КОЖАТА
Хромотерапия с хидратираща
маска за лице
Хромотерапия
с хидратираща
маска за лице

ХРОМОТЕРАПИЯТА SERENITY ОСЪЩЕСТВЯВА ФОТОТЕРАПЕВТИЧЕН ЕФЕКТ, КОЙТО ВЛИЯЕ НА КЛЕТЪЧНИЯ МЕТАБОЛИЗЪМ, АКТИВИРА ЕНЗИМИТЕ, ОТГОВОРНИ ЗА РЕГЕНЕРАЦИЯТА НА КОЖАТА.

КАЛЕЙДОСКОП ОТ СИНЯ, ЧЕРВЕНА И ИНФРАЧЕРВЕНА СВЕТЛИНА ЛЕЧЕБНО ВЪЗДЕЙСТВА ВЪРХУ ЕСТЕТИЧНИ ПРОБЛЕМИТЕ, АКТИВИРА КРЪВООБРЪЩЕНИЕТО, ПОДМЛАДЯВА, УСПОКОЯВА И НОСИ УСЕЩАНЕ ЗА НЕВЕРОЯТЕН РЕЛАКС.

ПРОЦЕДУРАТА ОСЪЩЕСТВЯВА И ЕФЕКТ НА ФОТОПОРЕЗА, КОЕТО СТИМУЛИРА ПРОНИКВАНЕТО НА КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ В КОЖАТА,
БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВЪЗДЕЙСТВИЕТО ВЪРХУ КЛЕТЪЧНИТЕ МЕМБРАНИ И ОТВАРЯНЕТО НА ВРЕМЕННИ МИКРОПОРИ В КЛЕТКИТЕ, ПРЕДИЗВИКАНИ ОТ LED ДИОДИТЕ. ПО ТОЗИ НАЧИН СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ТРАНСДЕРМАЛНА ДОСТАВКА НА АКТИВНИ ВЕЩЕСТВА ДО ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНИ СТРУКТУРИ В КОЖАТА.

 • ИЗБИРА СЕ ПРОГРАМА ЗА ЛЕЧЕНИЕ

 • Пигментация;

 • Акне; Широки пори;

 • Розацея;

 • Регенерация;

 • Фини бръчки;

 • Анти ейджинг

 • Тотална регенерация / 45 мин.

Енергия за кожата

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

30 минути

ЦЕЛ

ХИДРАТИРА И УСПОКОЯВА КОЖАТА

СЕЗОН

Няма ограничения

БРОЙ ПРОЦЕДУРИ

1 процедура месечно

УСЕЩАНЕ

Релаксираща процедура

ЕСТЕТИЧНИ ЦЕНТРОВЕ НИРВАНА ИЗБРА YPERION TECHNOLOGY

 

Френският апарат “Serenity” използват високоефективната и научно доказана LED технология (Light Emitting Diode) за значително намаляване признаците на стареене и подобряване текстурата и тена на кожата. Сесията с “Serenity” също така успокоява и релаксира.

КАК ПРОТИЧА ПРОЦЕДУРАТА?

Методът се състои в използване на видимия спектър на излъчване на светлината, като целта е лечение и профилактика. Цветът е свойство на светлината и представлява  електромагнитни вълни с определена честота и дължина на вълната. LED е студена светлина, тя се излъчва от полупроводникови диоди и при нея няма отделяне на топлинна енергия, затова тези процедури са напълно безопасни. Тъй като не се отделя топлина, терапията с LED светлина е абсолютно безопасно за кожата.

Преди процедура кожата трябва да е добре почистена. Нанася се маска със стволови клетки Dr. Jucre® Регенерираща маска.

Dr. Jucre® Rebirth Wrinkle Care Mask е уникална маска – хидрогел, която незабавно осигурява охлаждащ ефект и успокоява кожата. Procollagen, витамин Е и хиалуроновата киселина осигуряват максимална влага и хидратация, като подпомагат процеса калогенеза. Съдържа Adenosine, което предотвратява появата на бръчки. Съдържащият се Red Flower Complex – Carthamus Tinctorius, Rosa Rugosa и екстракт от цветя Paeonia Albiflora, помага за еластичността и здравината на кожата. Фините влакна на маската спомагат за естественото усвояване на съставките ѝ. Хромотерапията подмомага равномерното проникване на активните вещества в кожата.

Хромотерапията Serenity е със продължителност 30 мин. Технологията позволява индивидуален избор на програма за лечение на конкретен естетичен дефект по кожата:

 • Пигментация;
 • Акне;
 • Широки пори;
 • Розацея;
 • Регенерация;
 • Фини бръчки;
 • Анти ейджинг;
 • Тотална регенерация / 45 мин.

Принципът на действие на хромотерапия Serenity е редуването на три вида светлини: Инфра-червена светлина, Червена светлина и Синя светлина.

Активира циркулацията на кръвта, като разширява съдовете, засилва хидратация и отваря порите, което позволява на козметични кремове и продукти за грижа за кожата да се абсорбират по-ефективно в дълбочина.

Стимулира и подобрява производството на еластин и колаген, като по този начин чувствително подобрява кожната тъкан и тена на лицето. Изглажда фините линии и бръчките, намалява зачервяването и подобрява имунитета на кожата срещу замърсяване. Има заздравяващ и подмладяващ ефект, подобрява здравината на кръвоносните съдове, подобрява текстурата на кожата и тонуса. Чрез светлината се доставя енергия в клетките и те се активират. Процесът е като фотосинтеза за кожата – тя се регенерира и възстановява.

Антисептично и стягащо действие, изсветлява петна и несъвършенства на кожата, помага за борба с акне, изчиства петна и унищожава микробите в пъпките, което причинява и ускорява процеса на зарастване на белези от акне. Има антибактериално въздействие, пречистващ ефект, намалява белезите при акне. В допълнение, синя светлина оказва изключително чувство на спокойствие и приповдигнато настроение.

Процедурата е напълно комфортна и релаксираща. Технологията Serenity има вградена аудио система, която има специално създадена хармонична музика. Процедурата успокоява и релаксира както кожата, така и тялото.

Релаксираща процедура, подходяща за всеки тип кожа и възраст, през всеки сезон.

Процедурата е препоръчително да се комбинира след почистване на лице с HydraFacial, което предполага 1 път месечно. По желание може да се изпълни интензивен курс от 4 последователни процедури през 7 дена, който ще насити кожата с хиалуронова киселина.

Хромотерапията тонизира клетките с необходимата им светлинна енергия. Процедурата е превенция срещу хронологичното стареене на кожата.

 •  Отворени лезии или херпес в третираната зона;
 • Активни кожни инфекции в третираната зона;
 • Активно зачервяване от слънцето или изгаряне в третираната зона;
 • Кожни заболявания като екзема, дерматити, обриви в третираната зона;
 • Автоимунно заболяване – Лупус;
 • Заразни инфекции като Хепатит или ХИВ;
 • Меланоми или лезии със съмнение за меланом в третираната зона;

За любопитните

Значението на името на технологията Serenity в буквален превод е спокойствие, мир, тишина. Името също се асоциира със серотонин – „хормонът на щастието”.

Серотонинът играе важна роля при регулирането на агресивността, телесната температура, настроението, съня, кръвосъсирването, сексуалността и апетита. Освен това той има отношение към остаряването, ученето и паметта. Ниските нива на серотонин биха могли да бъдат причина за агресивно поведение, клинична депресия, мигрена, раздразнителен стомах, фибромиалгия и различни нервни разстройства.

Запази си час! Купи онлайн