Slide background

Rejuvenate

Цялостна регенерация на кожата

Tерапия за по-млада и хидратирана кожа

Хиалуроново наслояване
Подмладяващят серум, който съдържа специална олекотена молекула на хиалуронова киселина, в комбинация с витамини и мощни антиоксиданти, предизвиква мигновено овлажняване на кожата, което се проявява като видима стегнатост, изглаждане на финни бръчките, лифтинг ефект на контура на лицето и цялостен блясък на кожата.

applicationmethod

Впръскване на Подмладяващ серум за постигане на видима трансформация на кожата

Охлаждащ и успокояващ, кислород под налягане повишава абсорбцията на Rejuvenate серума и естествено подобрява нивото на влагата на кожата, а витамините и антиоксидантите предпазват и защитават. Комбинацията от хиалуронова киселина, витамини A, C, E, Алое Вера и Зелен чай са причината за незабавния видим резултат, а именно по-мека и гладка кожа, запълват се фините бръчки, успокояват се зачервяванията. Кожата е дълбоко хидратирана, жизнена и сияйна. Резултатът се поддържа с продуктите за домашна грижа.

 

intraceuticals2
Препоръчва се за:
• суха кожа
• загуба на еластичност и твърдост
• чувствителна и стресирана кожа
• видими фини линии и бръчки
• увеличени пори

 

rejdiagram

 

Основни съставки

Хиалуроновата киселина е естестеният хидратиращ фактор за кожата. Поддържа я стегната, гладка и млада. Затова хиалуроновата киселина е основна съставка във всички продукти на Intraceuticals.

FOUR OLIVES ON BRANCH WITH LEAVESЕкстрактът от маслини предпазва от пресушаване на лицето, омекотява и намалява бръчките.

jojobaolМаслото от семена на жожоба е богато на витамин Е и минерали. Те се абсорбират бързо от кожата и я правят мека и гладка. То е подходящо за мазна кожа, тъй като отнема от мазния слой и я прави сияйна. Маслото от семената на жожоба е основна съставка в подмладяващия овлажняващ крем на Intraceuticals.

aloeveraАлое вера e най-доброто естествено средство за овлажняване и омекотяване на кожата. Естествената съставка в подмладяващата терапия на Intraceuticals  помага и за туширане на зачервяваня по кожата.

зелен чайЗелен чай е една от звездните съставки на Intraceuticals. Помага за неутрализиране на свободните радикали и предпазва кожата от преждевременно остаряване.

 

Витамин А – антиоксидант, стимулира регенерацията на кожата
Витамин Е предпазва кожата от стрес, основен „виновник” за преждевременното стареене
Витамин С – супероксидант с подмладяващ ефект

Терапия Rejuvenate

Rejuvenate PF Course open-01

Хиалуроновата киселина като основен компонент на дермата е отговорна за гладкостта на кожата. Тя е в състояние да свърже вода в количество, което представлява от 1000 до 4000-кратна стойност на собственото й тегло. Това е много повече отколкото могат да свържат другите природни или синтетични вещества.
За съжаление, с течение на времето все по-малко успява организмът ни да я произвежда самостоятелно. Ето за това идва на помощ системата Rejuvenate, която възвръща младежкия вид на кожата .

Продукти за домашна грижа

Rejuvenate-products-intraceuticalsRejuvenate Почистващ гел 
Почиства – подготвя

Rejuvenate Хидратиращ гел
Обогатява – Стяга – Подобрява кожата

Rejuvenate Запечатващ крем
Овлажнява – Защитава – Запечатва

Rejuvenate Околоочен гел
Ултра концентриран хидратиращ гел с двойна концентрация на хиалуронова киселина, специално разработен за деликатната зона около очите.

Rejuvenate Дневен серум с хиалуронова киселина
Повдига – Тонизира – Хидратира

1 Процедура – 160 лв.
Курс пакет – 1200 лв.
/ Включва 6 процедури и кремове за домашна грижа /

Rejuvenate Почистващ гел – 70 лв.
Rejuvenate Хидратиращ гел – 180 лв.
Rejuvenate Запечатващ крем – 180 лв.
Rejuvenate Околоочен гел – 245 лв.
Rejuvenate Дневен серум с хиалуронова киселина – 280 лв.
Rejuvenate Пакет – Дневен серум + Хидратиращ Гел + Запечатващ крем – 480лв.