• ЗАВЕЩАНИЕТО НА ВЕНЕРА •

Нейната тайна е прелом за Естетичната Медицина

Venus-legacy-nirvana-sofia

Терапията Venus Legacy оформя и склуптурира неоперативно лицето, редуцира мастни натрупвания, стяга и витализира кожата на лицетo, шията и деколтето, изглажда фините линии и бръчки.

ЛИЦЕ – ШИЯ – ДЕКОЛТЕ

  • Намалява видими бръчки
  • Стяга и изглажда кожата
  • Редуцира двойна брадичка
  • Стяга и тонизира кожата
  • Намалява торбички около очите
  • Повдига зоната около – очи, скули, вежди
  • Оформя скулите и контура на лице, шия и деколте

Venus Legacy™ е първият и единствен  медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита и отпуснатата кожа (лице, шия и тяло),  който използва технологията 4D™, комбинирайки три модерни и изпитани технологии – мултиполярна радиочестота (RF), пулсиращо магнитно поле (PEMF) и VariPulse™ технология (VP),  с интегриран термометър  за анализ на кожата – RealTime Thermal Feedback.

Съчетанието на три типа енергии прави процедурата уникална и налага нов стандарт в естетичната медицина. 

Експертите в са единодушни.

VENUS LEGACY | Уникален

МУЛТИПОЛЯРНА РАДИОЧЕСТОТА
Загрява равномерно тъканта отвътре навън, стимулирайки производството на колаген и еластин.

ПУЛСИРАЩИ МАГНИТНИ ПОЛЕТА
Пулсиращи магнитни полета са иновация в технологията на радио-честотните процедури. Те стимулират процеса ангиогенеза – производство на нови кръвоносни съдове. Изградената мрежа захранва клетките с повече хранителни вещества и кислород. Това засилва регенерацията на клетките. Кожата добива здрав и младежки вид.
Потокът на кръв в третираната зона се подобрява, а витамини, минерали и кислород достигат по-лесно до клетките. Освен това се създават нови кръвоносни съдове и дермални фибробласти в третираните зони. Фибробластите на свой ред увеличават колагеновите и еластиновите фибри. Именно новият колаген и еластин правят кожата по-стегната и водят до заличаване на бръчките.

ТЕХНОЛОГИЯТА VariPulseTMПозволява регулирано импулсно всмукване за дълбоко проникване на енергията в тъканите, лимфен дренаж и стимулиране на кръвообращението.

Real-Time Thermal FeedbackЗа постигане на оптимални резултати температурата на обработваната зона на лицето е 40/42 градуса. Venus Legacy притежава интегриран термометър в накрайника, чрез който следим в реално време температурните стойности.

ДАТЧИК – КОМФОРТАпликаторите имат вграден датчик, който самоизключва накрайника при липса на плътен контакт с кожата, което предотвратява възможно неприятно усещане или изгаряне.

 

 

Venus Legacy Treatment nirvana

 

Venus-Legacy_salon-nirvana-face-lifting-cellulitПРОЦЕСЪТ

Израелският апарат Venus Legacy  генерира електромагнитно течение, което предизвиква силен резонанс на водните молекули в тялото и по този начин се причинява локализирана хиперемия (загравяне).
Засилва се кръвообращението и лимфопотока в зоната. Ускорява се метаболизма, увеличава се изразходването на енергия от запасите в мастната клетка. По време на процедура в зона по тялото, често пъти пациентът се изпотява, което е желана реакция на тялото.
Притокът на кръв доставя кислород, хранителни вещества в тъканите и по-бързо отстраняване на токсините. Стимулира се регенерация на клетъчно ниво, което избистря вида на кожата както при терапии за лице, така и за тяло. Подходяща е за всеки тип кожа и кожа с тен, през цялата календарна година.

Лифтингът…
Пътят на радио-честотните вълни преминава през най-ниското съпротивление, а именно това са подкожните влакна – колаген, еластин, които са отпуснати и изтънели. В резултат, те се премахват, а на тяхно място организмът възстановява нови здрави структури.

Радио честота има за цел постепенно постигане на дълбоко преструктуриране на колагена, включително създаване на нови еластинови влакна, които подобряват състоянието на кожата и така се постига лифтинг ефектът.

Усещането…
Температурните стойности, които се поддържат по време на радио-честотна процедура, са в диапазона на 42 градуса. В пика на хипертермията кръвопотокът е 5-7 литра в минута – това е 10 пъти повече от обичайното. Ускорява се регенерацията на клетките и метаболитните процеси в тялото.

Усещането в зоната на лицето и шията е приятно затопляне, като постепенно се насища участъка с топлина. 

Реакция след процедурата…
След процедура зоната е общо зачервена, но от 30 мин. до няколко часа се възстановява естественият температурен баланс. При някои пациенти зачервяването е по-дълготрайно, зависи от термо-регулиращият баланс на организма. Локално концентрирано зачервяване, също може да се появи,което е признак на лечение на конкретен проблем. Често се появява в зона на увиснала кожа, целулит. В редки случаи може да се наблюдава в зона на лице и шия точково зачервяване, но до няколко дена кожата се възстановява. 
В редки случай на следващият ден лицето може да е малко подпухнало, но това отшумява в рамките на деня. Подпухването е признак на работеща лимфна дейност в участъка, с цел извличане на токсини.

Знаете ли, че ...

Неправилни връзки между молекулите са една от основните причини за стареенето на кожата

ANGEOGENISYSЕдин от механизмите на стареенето е образуване на напречни връзки между молекулите на колагена и еластина, които не само намаляват еластичността и стегнатостта на кожата и съединителната тъкан, но и нарушават процеса на пренос на хранителни вещества от капилярите към клетките и ефективното отделяне на непотребните метаболитни продукти. Апаратът Венус Легаси подобрява циркулацията на кръвоносната система в периферията на кожата и активира процеса ангиогенеза – изграждане на нова капилярна система в третираната зона. Дългосрочно това подобрява поведението на тъканта и забавя процесите на стареене на кожата. Избистря тена на лицето.

Резултати…

 

 

Радио-честотата произвежда дълбоко затопляне, което се отразява на кожата и подкожната мастна тъкан. Това затопляне отвътре навън предизвиква:
– Лимфен дренаж, което ще доведе до намаляване на течности и токсини, които са в мастната тъкан на засегнатите области от целулит;
– Подобряване на метаболизма и еластичността и външния вид на кожата;
– Формирането на нов колаген и еластин, както в кожата, така и в подкожната тъкан, което позволява на цялата мрежа да реорганизира влакната и да придаде нова еластичност, гладкост и стягане на участъка;
– Миграция на фибробласти, което допълнително укрепва структурите на колагена и еластина. Води до подмладяване и опъване на третирания участък.

Venus-paketi-WEB

 

Тайната на Венера

Терапията Венера е 60 мин. / 200лв.
Работи се зонирано цялата шията и лице – шие, мандибюла, скули, зоната около очите, чело. Усеща се приятно затопляне. Завършва се с дълбок механичен масаж. Изключително релаксираща процедура. Подходяща за всеки тип кожа; без възрастови ограничения; целогодишно.
Препоръчителен брой сесии е между 3 и 6 процедури, всяка седмица. Продължителността на лечението варира в зависимост от третираната област, индивидуалното състояние на пациента и желаните резултати. 

Лифтингът на лицето се постига благодарение на създалите се нови колагенови и еластинови структури и ускорената регенерация на кожната клетка, които резултати се запазват дълготрайно във времето. Препоръчително е да се използва дълбоко хидратираща козметика за домашна грижа.
Важно условие за продължителността на ефектът е да се полагат редовни грижи за кожата на лицето, като:
–       Почистване на лице – Hydrafacial;
–     Кислородни терапии – както козметични процедури, така и екскурзии на “чист въздух”’;
–       Да се използват дълбоко-хидратиращи козметични продукти – Intraceuticals;
–       Прием на вода е задължително условие за добрият вид на кожата.

– При зони с разширени вени, спукани капиляри;
– Розацея
– Ако страдате от тежка хипертония, хиперлипидермия, диабет, проблеми на кръвообращението и кръвоносните съдове, както и на лимфните възли;
– Противопоказно при бременни или кърмещи жени;
– При наличие на медицински метални протези или пейсмейкър в тялото на пациента, спирала;
– Противопоказно е при активни алергии на кожата, изгаряния по нейната повърхност, при наличието на отворени или незараснали пресни рани;
– Не се препоръчва по време на месечен цикъл;
– Не се препоръчва по време на настинка или грип;
– Не се препоръчва по време на инфекциозни процеси в действие.

 

Как да се отървем от двойната брадичка с Venus Legacy?

Venus Legacy ПРЕДИ & СЛЕД | Лице

Цена

1 пр. VENUS LEGACY | Лице  – 200 лв. / 60 мин.
3 пр. VENUS LEGACY | Лице  – 480 лв.
6 пр. VENUS LEGACY | Лице  – 840 лв. 
9 пр. VENUS LEGACY | Лице  – 1080 лв. 

 

Пакет – Вива Венера
1 пр. Hydrafacial + Intraceuticals / Почистване и Кислородна Хиалуронова Мезотерапия
3 пр. VENUS LEGACY | Лице   – 630лв.
6 пр. VENUS LEGACY | Лице   – 990лв.

Пакет – Сикрет Венера
Комплект домашна грижа-  3 Степенно Хиалуроново Наслояване Intraceuticals
3 пр. VENUS LEGACY | Лице   – 780лв.
6 пр. VENUS LEGACY | Лице   – 1140лв.