• НОВА КОЖА. НОВ ЖИВОТ •

ТВОЯТА ЕСТЕСТВЕНА КРАСОТА И ВЕЧНА МЛАДОСТ

Versa Sales presentation Oct 2015 no pricing

Venus VIVA. Нова кожа. Нов живот.

Системата Venus Viva е проектирана за употреба при естетични дерматологични проблеми, изискващи аблация и възстановяване повърхността на кожата. Чрез поток от малки електроди, радиочестотната енергия се пренася върху тъканта, предизвиквайки нараняване върху определена част от кожата. Незасегнатите зони стимулират бързото възстановяване на текстурата и цвета на кожата.
Нано-фракционният радиочестотен апарат Venus VIVA е технология от ново поколение, който предоставя възможност за решение за спектър от естетични несъвършенства по кожата.

–        Ресърфейсинг и регенерация на лице.
–        Заличаване на бръчки, пори, белези, стрии.
–        Премахване на пигментация. Изравнява тена.
–        Унищожава бактерията на акне.
–        Розацея.
–        Подобрява качеството на кожата!

estestvena-krasota-venus-versa

Ресърфейсинг на лице.

Венус Вива е нов метод за ремоделиране и рисърфейсинг (обновяване) на кожата на лицето. Терапията е високо ефективна, защото комбинира две иновативни технологии – NanoFractional RF и SmartScan. Посредством равномерна и дозирана микро-радиочестотна аблация се активира естествения лечебен процес на кожните структури. Доставя се енергия през епидермиса до дермата, като нагряването предизвиква обновяване на кожата, реконструиране на колагена и стимулиране на фибробластите. Изглажда се кожната текстура, видимо кожата е по-стегната, изравнява се тенът на лицето.

Нано фракционната радио честота Venus Viva e първият апарат с най-кратък възстановителен период в бюти-индустрията, който подобрява кожни несъвършенства по лицето.

Процедурата се прилага с местна анестезия, за да се предотврати дискомфорт. След интервенцията зоната е зачервена, но до няколко часа се успокоява. Използват се хидратиращи продукти по време на пост периода – от 3 до 7 дена. Може да се ползват макиажни средства. Ограничава се излагането на слънце или солариум по време на краткия възстановителен период. 
Венус Вива е подходяща процедура целогодишно за всеки тип кожа. 

венус-вива-нирвана

koja-krasota-venus-versa

Очаквани резултати

Венус Вива ремоделира основни кожни структури. Въздейства на клетъчната регенерация, активира обновяване и заздравяване на колагена, подобрява епидермалната текстура. Ефект се наблюдава още след първата процедура, като активираните процеси продължават от 30 до 90 дена. Препоръчителни са между 3 и 6 сесии, които могат да се прилагат през 30 дена интервал. Комбинация от терапии за максимални резултати в подмладяващата грижа са процедурите за лице Hydrafacial – златен стандарт в почистване на кожата, Intraceuticals – Кислородна мезотерапия с 95% Хиалуронова молекула и 5 % мултивитамини и антиоксиданти, Venus Legacy – Биологичен лифтинг за кожата.

Очаквани резултати
– Намалява порите 
– Стяга кожата на лицето
– Заличава фини бръчки
– Превантира увисване на горен клепач
– Избистря тена на лицето
– Превантира намесата на краткотрайни дермално-инвазивни методи за „подмладяване“
– Запазва естествените лицеви форми и поддържа млад и красив външен вид на лицето
– Постигнатите резултати за категорични и дълготрайни! 

FDA Сертифициран апарат с клинични проучвания

– Пейсмейкър, вътрешен дефибрилатор или друг вътрешен електрически имплант, в която и да е част на тялото;
– Постоянен имплант в зоната на третиране /метална пластина или др./ или инжектирана химическа субстанция;
– Раково или предраково заболяване, независимо дали в минал или настоящ период, или наличие на премалигнени бенки;
– Тежки съпътстващи състояния, като например сърдечни нарушения;
– Бременност и кърмене;
– Увредена имунна система, поради имуносупресивни заболявания като СПИН и ХИВ, или използване на имуносупресивни медикаменти ;
– Пациенти с анамнеза за заболявания, активизиращи се при топлинно въздействие, като например повтарящ се генитален херпес / Herpes Simplex/ в зоната на третиране, могат да бъдат лекувани само при спазване на профилактичен режим;
– Недобре лекувани заболявания на ендокринната система като диабет;
– Настоящо заболяване в зоната на третиране – възпаление, псориазис, екзема или обрив;
– Наличие в минал период на кожни заболявания, келоиди, неправилно заздравели рани, както и много суха и крехка кожа;
– Наличие в минал период на кървящи коагулопатии, или употреба на антикоагуланти;
– Извършени лифтинг или операция на клепачите (ако се извършва периорбитална процедура) в рамките на 3 месеца преди процедурата;
– Извършени лицево дермабразио, ресърфейсинг или дълбок химичен пилинг в рамките на 3 месеца преди процедурата /в случай, че зоната на третиране включва лицето/;
– Възпалителни процеси в зоната, която се обработва
– Псориазис, дерматити в обострен стадий
– Бременност
– Злокачествени образувания
– Епилепсия

estestvena-krasota-venus-viva

Процес за възстановяване

Новото поколение технология се развива в посока максимален комфорт по време на процедура, кратък възстановителен период и по-добри резултати, дългосрочно!
Венус Вива е процедура, която преминава спокойно както по време на третиране, така и пост периода, сравнение с предишното поколение апаратура, като CO2 лазер например. Разгледайте снимки на пост-травматичния период, който протича индивидуално. Венус Вива е планирана процедура, тоест препоръчително е да се направи консултация на място, където подробно ще се обсъдят детайли по процедурата. Между 2 и 4 дена се наблюдава зачервяване и отток. Ресърфейсингът преминава в лющене на кожата, може да има финни корички. Резултатите след 7мия ден са категорични в промяна на текстурата и изравняване тена на лицето. 

Какво да избера - Лазер или Венус Вива?

venus-viva-face-resurfacingЗапознайте се с предимствата на новата технология чрез съпоставка с други апарати за ресърфейсинг на лице. 
Прочетете повече

 

estestvena-krasota-venus-versa-%d0%bd%d0%b0%d1%83%d0%ba%d0%b0

Грижа за кожата с Venus Viva

Д-р Пабло Наранхо за Venus Viva

д-р Ильо Стоянов за Venus Viva

Ценa

VENUS VIVA – ЛИЦЕ | Нова кожа.

1 пр. V.Viva – Лице 600 лв.