Любопитни теми и новини

Начална/Блог/Терапията Intraceuticals покори „Грами 2014“ тази година

Терапията Intraceuticals покори „Грами 2014“ тази година

Мадона, Кейти Пери и Робин Тик се довериха терапията Intraceuticals, за да изглеждат ослепително на церемонията

012614-grammys-madonna-350Всяка година след раздаването на престижните музикални награди „Грами“ се говори за това коя звезда е била облечена „най-звездно“ и на кой моден дизайнер е избра да се довери този път.
Тази година обаче се случи нещо различно. Вместо да се обсъждат само тоалетите на звездите, присъствали на „Грами“, във фокуса на коментаторите беше техният външен вид – прическа, грим, сияние на кожата.
Безспорно най-коментираните гости на церемонията бяха Мадона, която присъства със сина си, Робин Тик и Кейти Пери. Те споделиха една сцена, но зад нея споделиха и още нещо – една и съща терапия за красива кожа на лицето – Intraceuticals. И тримата се доверили на кислородната терапия с хиалуронова киселина, за да изглеждат добре по време на лъскава церемония по раздаването на наградите.
Личният терапевт на Мадона Мишел Пек сподели пред медиите Michelle-Peckначервения килим: „Intraceuticals е идеалният начин за Мадона да изглежда добре по време на такива събития. Терапията представлява кислород под налагане, който доставя хиалуронова киселина до дълбоките слоеве на кожата. Така кожата на М (както екипът на Мадона я нарича често) изглежда здрава и сияйна. Най-важното е, че за разлика от други подобни терапии, тук може да се постави грим непосредствено след процедурата“. Пек сподели още, че е направила процедурата и на Робин Тик преди началото на шоуто.

grammy-awards-2014-katy-perry-ss-300x187Друга „Грами“-звезда, Кейти Пери, пък се нареди в класацията за най-добре изглеждаща дама на церемонията, заради ослепителната си кожа и сочни устни, покрити с меко розово червило. Тя също призма, че голям принос за прелестното й излъчване има терапията Intraceuticals. Прилагана върху устните, тя ги прави сочни и добре оформени, като след инжектиране на хиалуронова киселина. „Подлагам се на кислородната терапия Intraceuticals преди всяка церемония или участие, за да изглеждам отпочинала, свежа и сияйна“, каза Кейти Пери.

happy wheels