Д-Р МАРИЯ МИХАЙЛОВА ПЛАСТИЧНА И ЕСТЕТИЧНА ХИРУРГИЯ НА ЛИЦЕТО ОФТАЛМОЛОГ

  • Ботокс;

  • Филъри;

  • Моделиране на лице.

Д-р Мария Михайлова е специалист по пластична и естетична хирургия на лицето и структурите около окото /окулопластика – „окулус“ – око. Специализирала е офталмология в Медицинска академия София през 1989 г. Работи във Военно-медицинска академия и Правителствена болница.

Биография

През 90-те години е специализирала в най-известните болници в Париж, Франция, в Съединените щати в областта на възстановителна и реконструктивна хирургия на лице и окулопластика (клепачи, орбита, слъзни пътища).

Пет години е била асистент на д-р Дарина Кръстинова – водещ френски пластичен хирург в световен мащаб. Била е асистент в най-голямата очна болница в Европа – Кенз-вен, работи в болница Отель Диьо, болницата Фош, както и в елитни парижки клиники. Гост-оператор е и в голяма клиника в Москва.

От пет години има частна практика в Парижкия район – град Мезон Ляфит, като продължава периодично да идва и оперира и в България.

Защитила е диплома по очни болести във Франция и медицина в САЩ.

Има публикации и изяви в многобройни международни конгреси и конференции, член е на френското дружество на офталмолозите, на Европейската и Американска асоциации по пластична и реконструктивна окулоочна хирургия, на Естетични академии.

Д-р Михайлова изготвя професионална оценка на лицето. С помощта на висококачествени продукти  и иновативни инжекционни техники предлага холистичен подход за цялостно подобрение и моделиране на лицето за постигне на естествен и балансиран резултат в подмладяването.

ЦЕНИ МОДЕЛИРАНЕ НА ЛИЦЕ / без ДДС:

Цените са актуални при плащане в брой.
Начислява се допълнително 20% върху цената при плащане с карта!

Консултация – 40 €
При извършване на процедура, консултацията влиза в цената на услугата и не се заплаща отделно!

Ботокс – 250 €

Устни250 €

Назолабиални гънки 450 €

Брадичка400 €

Скули450 €

Моделиране на цяло лице – 1200 € – 1500 €

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА Д-Р МАРИЯ МИХАЙЛОВА

Запази си час!