VENUS BLISS ЛАЗЕРНА ЛИПОЛИЗА Venus Bliss e неинвазивно лазерно лечение за намаляване на мазнините.
Безопасно, ефективно и безболезнено.
Venus Bliss e неинвазивно лазерно лечение за намаляване на мазнините.
Безопасно, ефективно и безболезнено.
VENUS BLISS
VBL_Logo_4C

ЛАЗЕРНА ЛИПОЛИЗА Е ИНОВАЦИОННА ПРОЦЕДУРА ЗА ТЯЛО С ДИОДНИ ЛАЗЕРНИ АПЛИКАТОРИ, КОИТО ИЗПРАЩАТ ЛАЗЕРНА ЕНЕРГИЯ ПОД ПОВЪРХНОСТТА НА КОЖАТА, ЗА ДА ЗАГРЕЯТ МАСТНИТЕ КЛЕТКИ. БЕЗ ДА ЗАСЯГА КОЖАТА ИЛИ ДРУГА ТЪКАН, ТОПЛИНАТА УВРЕЖДА МАСТНИТЕ КЛЕТКИ ДО ТАКАВА СТЕПЕН, ЧЕ ТЕ СЕ УНИЩОЖАВАТ, А ЕСТЕСТВЕНИЯТ МЕТАБОЛИТЕН ПРОЦЕС НА ТЯЛОТО ГИ ПРЕМАХВА С ВРЕМЕТО.

 • TРИ ТЕХНОЛОГИИ В ЕДНА ПРОЦЕДУРА

 • Унищожаване на мастни клетки;

 • Стягане на кожата;

 • Дренаж;

 • Без болка. Без възстановяване.

ЛАЗЕРНА НЕИНВАЗИВНА РЕДУКЦИЯ НА МАЗНИНИТЕ

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

25 минути

ЦЕЛ

Редуциране на мастни депа

СЕЗОН

Няма ограничения

БРОЙ ПРОЦЕДУРИ

3 процедури на зона

УСЕЩАНЕ

Безболезнена и комфотна

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ VENUS BLISS

Процедурата комбинира три технологии по време на една процедура.

 • Първо се активира лазерната липолиза чрез 4 лазерни апликатора, които могат да се поставят на една или няколко зони.
 • Следва процедура с радиочестота, която активира стягане на кожата.
 • По време на радиочестотната процедура, посредством пулсираща технология, се активира и дренаж в обработваната зона.

Диоден лазер VENUS BLISS ефективно и безопасно доставя необходимото количество енергия за разграждане на мастните клетки в хиподермалния слой на кожата, чрез синергично загряване.

Клинично проучване показва средно намаляване на мазнините от 8,55% в рамките на 12 седмици след еднократна процедура. Дебелината на телесните мазнини е намалена с до 41% след серия от процедура и над 95% от изследваните пациенти са забелязали подобрение в зоните на лечение.

Резултатът се разгръща до 3 месеца след една процедура.

Повърхностният слой на кожата се охлажда до 14°c по време на процедурата, което я прави абсолютно безболезнена и комфортна! В клиничното проучване пациентите са оценили своето ниво на дискомфорт на средно 2,3 по скала от 0-10 (въпреки че 38% са казали, че е умерено дискомфортно).

Температурите в целевите тъкани са повишени и се поддържат в диапазона от 42-47°C.

Една зона е с продължителност 25 минути. Веднага след лазерната липолиза се прилага радиочестота с вакуум с цел дренаж, около 15 мин. за зона.

Дължината на вълната на лазера е 1064 nm, което осигурява безопасна процедура за всеки фототип кожа, както и кожи с тен.

venus-bliss-machine

Лазерна липолиза Venus Bliss

Лазерната технология е неинвазивно лечение на излишната подкожна мазнина. Резултатите от клинично проучване подчертават безопасността и ефикасността на еднократно 1064 nm диодно лазерно лечение за неинвазивно намаляване на излишната подкожна мазнина.

ПОДРОБНО ЗА ПРОЦЕДУРАТА

Диоден лазер е неинвазивна технология за трайно намаляване на мастни клетки. Лазерната енергия с дължина на вълната 1064 nm се абсорбира от водата и липидите, което хомогенно нагрява мастната тъкан.

Процедура Venus Bliss е с продължитеност 25 минути, включваща 4 минути натрупване на температура, до достигне диапазон от 42-47°C в целевата тъкан, след това 21 минути поддържане на температурата.

Нагряването на мастните клетки води до липолиза и апоптоза (програмирана клетъчна смърт) на някои от тези клетки. Повредените адипоцити се отстраняват постепенно чрез фагоцитоза през лимфната система на тялото.

След процедурата се изпълнява 15 минутна сесия с радио четстота.

Лазерната липолиза е алтернатива на инвазивните лечения за намаляване на мазнините като липосукция и др.

Повърхностният слой на кожата се охлажда до 14°C по време на процедурата, което я прави абсолютно безболезнена и комфортна!

След процедурата в редки случаи може да наблюдавате леко зачервяване (еритема) или подуване (оток), което отшумява в рамките на до 24 часа.

Третираната зона може да е чувствителна за една седмица до 10 дни, но това не нарушава ежедневния ви ритъм.

 • През първите 48 часа:
  Не трябва да се консумира алкохол, въглехидрати, мазнини.
 • През първата седмица:
  Препоръчително е при физически активни кандидати на лазерната липолиза да се правят активни тренировки както в деня, така и следващите 7 дена след процедурата, за да се усвои освободената енергия от мастните клетки в мускулите, а не да се натрупа отново като излишък в мастните запаси.
 • След 7 дни:
  За оптимални резулатите се планират 3 процедури през 7-10 дена радиочестота Venus legacy, като времетраенето е индувидуално за всяка зона. Целта на процедурата е да дренира и метаболизира ускорено унищожените мастни клетки в зоната, както и да активира процеса на стягане на кожата.

Предимства на радиочестота Venus legacy:

 1. Мултиполярна радиочестота
  – Липолиза – намалява обиколките, подобрява целулита.
  – Колагенеза – стяга кожата, подобрява целулита.
  – Хомогенно дълбоко загряване на тъканта – Достига максимална дълбочина от 3,5 см и загрява равномерно цялата работна площ, а не в равнина (при биполярните радио-честоти).
 2. Електромагнитни импулси – подобрява метаболитните процеси
  Стимулират процеса ангиогенеза – производство на нови кръвоносни съдове в обработваната зона. Импулсните електромагнитни полета увеличават кръвоснабдяването на кожата и създават нови кръвоносни пътища. Това увеличаване на перфузията осигурява повече кислород и хранителни вещества до тъканите.
 3. Пулсиращ вакуум – лимфен дренаж и стимулиране на кръвообращението.

След всяка процедура в зоната на поставяне на апликатора се унищожават определен брой мастни клетки. В един ден може да се направят до 2 процедури или 4 различни зони.

Една и съща зона може да се повтаря през 1 месец до постигане на желан резултат. Процедурата е подходяща за кандидати с индекс на телесна маса 30 или по-малко.

Процедурата е подходяща за кандидати с индекс на телесна маса 30 или по-малко.

Както при други неинвазивни лечения, резултатите не са незабавни!
Процедурата въздейства локално върху мастните натрупвания. Oптималните резултати се развиват след три до шест месеца. Индивидуален е периода, през който тялото естествено да се освободи от увредените мастни клетки, както и за образуването на нов колаген и еластин.
Комбинацията с други технологии като радиочестота Venus Legacy  допринася за забързване на метаболитните процеди и синтез на колаген.

Резултатите от лечението с лазерна липолиза могат да бъдат постоянни – след като мастните клетки бъдат унищожени и елиминирани, те не могат да се възобновят.


NB.
Увеличаването на теглото ще увеличи размера на останалите мастни клетки в зоната на третиране, така че ключът към трайното намаляване на мазнините от лечението с Venus Bliss е воденето на здравословен начин на живот.

 

 • Бременност и кърмене.
 • Кожно заболяване в зоната, която ще бъде третирана.
 • Невъзстановена коремна херния.
 • Активен тен или излагане на устройства за изкуствен тен/прекомерна слънчева светлина една седмица преди или след вашето лечение.
 • Използване на автобронзант в зоната.
 • Онкологични заболявания.
 • В зоната не трябва да има татуси!
Запази си час!