Процедури

Начална/Процедури

ЛИЦЕ

hydrafacial

intraceuticals

 

venuslegacy1

 

 

 venusviva1

 

 

tribella1

 

ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ – ХИДРАФЕЙШЪЛ
Американската системата за дълбоко почистване на кожата предлага иновативен подход към хигиената, здравето и чистотата на лицето.
Научете повече ТУК

КИСЛОРОДНА МЕЗОТЕРАПИЯ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА
Австралийска нано технология, разработена за защита рак на кожата, впръсква интердермално хиалуронова киселина чрез кислородна струя под налягане. Дълбока хидратация и превенция срещу преждевременно остаряване на кожата.
Научете повече ТУК

ЛИФТИНГ НА ЛИЦЕ
Радио-честотният метод за активиране на лифтинг процеси в кожата е процедура подходяща за всяка възраст, целогодишно. Подобрява се загубата на еластичност, успешно се активира стягане и оформяне овала на лицето, премахва се двойна брадичка.
Технологията съчетава електромагнитни полета, които обновяват капилярната система в кожата, отговорна за регенерацията и младежкия вид на лицето.
Научете повече ТУК

РЕСЪРФЕЙСИНГ НА ЛИЦE
Ново поколение нано фракционна технология за подобряване качеството на кожата и лечение на кожни несъвършенства като бръчки, разширени пори, пигментация, розацея. Процедурата е с най-кратък период на възстановяване в сравнение с други естетични методи за обновяване на кожата.
Научете повече ТУК

ТОТАЛНА РЕГЕНЕРАЦИЯ И ПОДМЛАДЯВАНЕ НА КОЖАТА
TriBella от Venus Versa ™ е система от три уникални неинвазивни процедури, комбинацията от които дава едно цялостно лечение и обновяване кожата на лицето. Резултатът е по-гладка, по-млада и по-здрава кожа. TriBella комбинира терапии за фоторегенерация, лифтинг и скулптуриране на лице, ресърфейсинг и регенерация на кожната текстура. Това е най-изчерпателният и ефективен отговор за пълно обновяване кожата на лицето.
Научете повече ТУК

ТЯЛО

cryolipolise1

 

venuslegacy1

 

 

lpgmassage1

КРИОЛИПОЛИЗА – АЛТЕРНАТИВА НА ЛИПОСУКЦИЯ
Криолиполиза е метод за трайно отстраняване на мастни депа чрез изстудяване на мастните клетки и оформяне на желан контур на тялото, без хирургична намеса. Процедурата е подходяща за хора с нормално тегло.
Консултацията е задължителна.
Научете повече ТУК

ВЕНУС ЛЕГАСИ – ЛЕЧЕНИЕ НА ЦЕЛУЛИТ
Световен хит в процедурите за тяло е технологията Венус легаси. Ново поколение радиочестотна процедура, която успешно подобрява естетични несъвършенства като целулит, отпусната кожа и мастни натрупвания. Имплементираните магнитни полета трайно подобряват метаболизма на тъканта, което спомага за задържане на резултатите дългосрочно.
Научете повече ТУК

LPG АНТИЦЕЛУЛИТЕН ЛИПОМАСАЖ
LPG липомасажът представлява котролиран вакуумен масаж, който активира движение на кръвоносната и лимфна система. Подходяща процедура за хора със заседнал начин на живот и липса на тренировъчен режим. Масажът е препоръчителен при задържане на вода в тялото.
Научете повече ТУК

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

laserna-epilacia-nirvana

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ
Лазерната епилация е единственият метод за трайно премахване на нежелано окосмяване. Благодарение на новостите в лазерните технологии, процедурите могат да се изпълняват целогодишно, дори и на кожи с придобит изкуствен тен.
Научете повече ТУК