TRIBELLA ПОДМЛАДЯВА КОЖАТА И ПРЕВАНТИРА БЕЛЕЗИ НА СТАРЕЕНЕ Комбинирана процедура от 3 вида технологии за
пълно подмладяване кожата на лицето.
Комбинирана процедура от 3 вида
технологии за пълно
подмладяване кожата на лицето.
TRIBELLA ДЪЛБОКО ПОЧИСТВАНЕ И
ХИДРАТАЦИЯ НА КОЖАТА
Фоторегенерация.Лифтинг.
Ресърфейсинг
Фоторегенерация.
Лифтинг.
Ресърфейсинг.

ПРОЦЕДУРАТА ЗА ЛИЦЕ TRIBELLA СТИМУЛИРА ПРОЦЕСИ В КОЖАТА, КОИТО ПО ЕСТЕСТВЕН ПЪТ ВЪЗСТАНОВЯВАТ ЗДРАВОСЛОВНИЯ И МЛАДЕЖКИ ВИД НА КОЖАТА. ТЕРАПИЯТА ТРИБЕЛА БЕЗОПАСНО И ЕФЕКТИВНО ПОДОБРЯВА КАЧЕСТВОТО НА КОЖАТА, КАТО ТОВА СТАВА ВИДИМО ОЩЕ СЛЕД ПЪРВАТА ПРОЦЕДУРА.

ПРОЦЕДУРА ЗА ЛИЦЕ TRIBELLA ОТ VENUS VERSA ™ Е СИСТЕМА ОТ ТРИ УНИКАЛНИ НЕИНВАЗИВНИ ПРОЦЕДУРИ, КОМБИНАЦИЯТА ОТ КОИТО ДАВА ЕДНО ЦЯЛОСТНО ЛЕЧЕНИЕ И ОБНОВЯВАНЕ КОЖАТА НА ЛИЦЕТО. РЕЗУЛТАТЪТ Е ПО-ЗДРАВ, ГЛАДЪК, СИЯЕЩ, ЕЛАСТИЧЕН И ЖИЗНЕН ВИД НА КОЖАТА.
ТЕРАПИЯТА TRIBELLA КОМБИНИРА ПРОЦЕДУРА ЗА ФОТОРЕГЕНЕРАЦИЯ, ФЕЙС ЛИФТИНГ И РЕСЪРФЕЙСИНГ НА КОЖНАТА ТЕКСТУРА. ТОВА Е НАЙ-ИЗЧЕРПАТЕЛНИЯТ И ЕФЕКТИВЕН ОТГОВОР ЗА ПЪЛНА РЕГЕНЕРАЦИЯ КОЖАТА НА ЛИЦЕТО.

ПОДМЛАДЯВАНЕ

ИЗРАВНЯВАНЕ
НА ТЕНА

СТЯГАНЕ
НА КОЖАТА

НАМАЛЯВАНЕ
НА ФИНИ ЛИНИИ

СВИВАНЕ НА
ШИРОКИ ПОРИ

  • ПРОЦЕДУРАТА ЗА ЛИЦЕ TRIBELLA Е ИНОВАТИВЕН ПОДХОД КЪМ ЕСТЕТИЧНИ НЕСЪВЪРШЕНСТВА ПО КОЖАТА, КАТО:

  • ПИГМЕНТАЦИЯ И НЕРАВЕН ТЕН;

  • ШИРОКИ ПОРИ;

  • БЕЛЕЗИ ОТ АКНЕ;

  • ФИНИ ЛИНИИ И БРЪЧКИ;

  • РОЗАЦИЯ;

  • ЗАГУБА НА ЕЛАСТИЧНОСТ;

най-ефективен отговор за пълна регенерация кожата на лицето

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

90 минути

ЦЕЛ

Подмладяване, стягане, изравняване на тена,
НАМАЛЯВАНЕ НА ФИНИ ЛИНИИ И ШИРОКИ ПОРИ.

СЕЗОН

Есен / Зима

БРОЙ ПРОЦЕДУРИ

3 процедури през
30 дена

УСЕЩАНЕ

Поносимо усещане за топлина и боцкане. Без локална анестезия.

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

От 3 до 7 дни

ЕСТЕТИЧНИ ЦЕНТРОВЕ НИРВАНА РАБОТИ С VENUS VERSA

 

ТЕХНОЛОГИЯТА VENUS VERSA Е НАЙ-УНИВЕРСАЛНАТА ПЛАТФОРМА С РАЗЛИЧНИ ПРИЛОЖЕНИЯ ЗА НАЙ-ПОПУЛЯРНИТЕ, НЕИНВАЗИВНИ ЕСТЕТИЧНИ ПРОЦЕДУРИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ФОТОПОДМЛАДЯВАНЕ НА ЛИЦЕ, ЛЕЧЕНИЕ НА АКНЕ, ТРЕТИРАНЕ НА БЕЛЕЗИ ОТ АКНЕ, РЕМОДЕЛИРАНЕ НА КОЖАТА, СТЯГАНЕ НА КОЖАТА И НАМАЛЯВАНЕ НА БРЪЧКИТЕ.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ПРОЦЕДУРАТА TRIBELLA

Процедура за лице TriBella от Venus Versa ™ е система от три уникални неинвазивни процедури, комбинацията от които дава едно цялостно лечение и обновяване кожата на лицето. Резултатът е по-здрав, гладък, сияещ, еластичен и жизнен вид на кожата.

Терапията TriBella комбинира процедура за фоторегенерация, фейс лифтинг и ресърфейсинг на кожната текстура. Това е най-изчерпателният и ефективен отговор за пълна регенерация кожата на лицето.

РАВЕН ТЕН

Фоторегенерираща процедура, която лекува проблеми по кожата като пигментация, неравен тен, старчески петна.

ЕЛАСТИЧНОСТ

Антиейджинг терапия за заличаване на фини линии, намаляване на бръчките, оформяне контура на лицето, стягане на кожата.

ТЕКСТУРА

Ресърфейсинг моделираща процедура, която изглажда кожни несъвършенства като широки пори, белези от акне, розацея, неравна текстура.

Процедурата се изпълнява в 3 последователни стъпки с продължителност 90 мин.

ФОТОРЕГЕНЕРАЦИЯ                    

Процедурата използва биологичния ефект на светлината за постигане на видимо подмладяване на кожата. IPL фотоподмладяването e неинванзивна процедура, използваща интензивно пулсираща светлина, избирателно насочена върху дермалния слой, с цел стимулиране на клетките, отговорни за регенерирането на кожата. Процедурата въздейства на пигментация и неравен тен, намалява видимите линии и бръчки, редуцира разширени пори, капиляри.

АНТИЕЙДЖИНГ

Радиочестотен лифтинг, който чрез затопляне на дермата подобрява еластичността на кожата. Методът активира производството на нов колаген и еластин, благодарение на което се постига видимо стягане на кожата, заличаване на фините линии и намаляване на бръчките. Обновява се капилярната мрежа, която подобрява хранителния и метаболитен обмен в тъканта. Кожата е по-стегната, намаляват се фините линии и бръчки, лицето е видимо подмладено.

РЕСЪРФЕЙСИНГ

Нано фракционна технология, която активира по естествен път обновяване на кожата. Ресърфейсинг на лице с радиочестотна енергия е новото предложение в естетиката за обновяване и подмладяване кожата на лицето. Радиосърфейсингът дава аналогични с лазерния ресърфейсинг резултати / с повече процедури/, с тази разлика, че е по-бърз периодът на възстановяване, няма риск от хиперпигментация и инфекция.

Микро иглички доставят равномерно в тъканта енергия, която стимулира образуването на нов, по-плътен колаген. Подобрява дългосрочно качеството на кожата и заличава кожни несъвършенства като белези от акне, разширени пори, розацея, пигментация, фини линии. Кожата се уплътнява и стяга видимо, още след първа процедура.

Процедурата TriBella стартира с фоторегенерация. По време на процедурата се усеща леко „топло изтръпване“, което трае само по време на импулсите.

Пристъпва се към втора стъпка – Venus Lifting. През цялото време от 20 минути се усеща приятно затопляне.

Финалът е с процедурата Venus Viva. Импулсите се усещат като боцкане, смесено с топлина. По-чувствителните зони са околоочният контур и горната устна.

Възстановителният период е в рамките на 2 – 5 дни.

До час след процедурата лицето е силно зачервено. Зачервяване на кожата може да се наблюдава до 3-ти ден, включително. Лицето е отточно до 3 дни след процедурата.

От 3-ти до 5-6-ти ден лицето е с неравен тен, вследствие на микро-корички, които се формират при заздравяване на кожата.

По време на възстановителния период се ползва хидратиращ продукт, препоръчан от специалист.

Препоръчително е на 7-мия ден след процедурата да се почисти кожата с HydraFacial.

За оптимални резултати препоръчителни са 3 процедури, през 4-5 седмици.
Постигнати резултати се проявяват до 3 месеца след последна процедура.
За поддръжка, препоръчително е една процедура на година.

Веднага след процедурата в обработения участък започва да се изгражда нов колаген, а процесът отнема между 60 и 90 дни. След всяка следваща процедура ефектът е още по-видим, а резултатите се задържат до две години. TriBella е процедура, която изравнява тена на лицето, заличава фини бръчки, редуцира разширени пори. Лицето е видимо подмладено и свежо.

При употреба на Ретин А, системни ретиноиди, антибиотици от групата на тетрациклините.
При наличие на херпес вирусна инфекция, дерматити в обострен стадий и злокачествени образувания.

ПРЕДИ ПРОЦЕДУРАТА:
Процедурата е подходяща за естествен тен кожи.
Забранено е излагане на слънце или солариум минимум 2 седмици преди процедурата и 2 седмици след процедурата.

СЛЕД ПРОЦЕДУРАТА:
Избягвайте излагане на пряка слънчева светлина до 2 седмици след процедурата.
Необходимо е да нанасяте слънцезащитна козметика при пряко излагане на слънце 2 седмици след процедурата.

За любопитните

Протоколът на процедурата Трибела, която съчетава три мощни технология за тотална регенерация на кожата, е потвърден през 2018 година, след клинични наблюдения от дерматолози като д-р Джейсън Емерд-р Грант Стивънс, д-р Робърт ТроелАнализи доказват, че методът конкурира лазерният ресърфейсинг с това, че намялява риск от възпаление или фоточувствителност на кожата, по-прецизен е в третиране на конкретни недостатъци по кожата и по-кратък възстановителен период.
Линк към анализът ТУК https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3580982/

Запази си час! Купи онлайн