VENUS СТЯГА И ПОДМЛАДЯВА КОЖАТА НА ЛИЦЕТО Процедурата стимулира образуването на нов здрав еластин
и колаген, което повлиява на стягане на кожата, заличават се фини бръчки,
оформят се скулите, намалява се двойна гуша.
Процедурата стимулира образуването
на нов здрав еластин и колаген,
което повлиява на стягане на кожата,
заличават се фини бръчки, оформят се
скулите, намалява се двойна гуша.
VENUS СТЯГА И ПОДМЛАДЯВА
КОЖАТА НА ЛИЦЕТО.
Радиочестотен лифтинг
на лице
Радиочестотен
лифтинг
на лице

РАДИОЧЕСТОТНИЯТ ЛИФТИНГ Е МЕТОД ЗА ПОДОБРЯВАНЕ ЕЛАСТИЧНОСТТА НА КОЖАТА. АКТИВИРА СЕ СТЯГАНЕ НА КОЖАТА, КОЕТО ПОВЛИЯВА ФИНИ ЛИНИИ, ОФОРМЯТ СЕ СКУЛИ И ОВАЛ НА ЛИЦЕТО, ПОДОБРЯВА СЕ ДВОЙНА БРАДИЧКА.
ЦЕЛТА НА РАДИОЧЕСТОТАТА Е ДА ПОВИШИ ТЕМПЕРАТУРАТА В ДЪЛБОКИТЕ СЛОЕВЕ НА КОЖАТА, КАТО ПО ТОЗИ НАЧИН СТИМУЛИРА ОБРАЗУВАНЕТО НА НОВ ЗДРАВ ЕЛАСТИН И КОЛАГЕН. VENUS LIFTING Е УНИКАЛЕН С ДОБАВЕНАТА СТОЙНОСТ НА ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ ПОЛЕТА, КОИТО ПРЕЗАРЕЖДАТ КОЖАТА С НОВА КАПИЛЯРНА МРЕЖА. ИМЕННО ТЯ Е ОТГОВОРНА ЗА БЪРЗ МЕТАБОЛИЗЪМ И СВОЕВРЕМЕННА РЕГЕНЕРАЦИЯ НА КОЖАТА.

VENUS LIFTING ОФОРМЯ И СКУПТУРИРА ЛИЦЕТО, ЗАБАВЯ ПРИЗНАЦИТЕ НА СТАРЕЕНЕ, ВИТАЛИЗИРА КОЖАТА НА ЛИЦЕТO, ШИЯТА И ДЕКОЛТЕТО, ИЗГЛАЖДА ФИНИТЕ ЛИНИИ И НАМАЛЯВА БРЪЧКИТЕ.

  • ЛИЦЕ – ШИЯ – ДЕКОЛТЕ

  • Намалява видими бръчки;

  • Стяга и изглажда кожата;

  • Редуцира двойна брадичка;

  • Стяга и тонизира кожата;

  • Намалява торбички около очите;

  • Повдига зоната около – очи, скули, вежди;

  • Оформя скулите и контура на лице, шия и деколте;

РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

60 минути

ЦЕЛ

Лифтинг на лице

СЕЗОН

Няма ограничения

БРОЙ ПРОЦЕДУРИ

3 / 6 процедури през 7 дни

УСЕЩАНЕ

Приятно затопляне на кожата

venus-legacy

Естетични центрове НИРВАНА работи с VENUS LEGACY

 

Venus Legacy™ е първият и единствен медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита и отпуснатата кожа (лице, шия и тяло), който използва технологията 4D™, комбинирайки три модерни и изпитани технологии – мултиполярна радиочестота (RF), пулсиращо магнитно поле (PEMF) и VariPulse™ технология (VP), с интегриран термометър за анализ на кожата – RealTime Thermal Feedback.

КАК ПРОТИЧА ПРОЦЕДУРАТА?

По време на процедурата Venus Lifting са активни две технологии, синергията от които дава ненадминати резултати в стягане и витализиране кожата на лицето.

Радиочестотата е технология, която генерира електромагнитно течение, което предизвиква силен резонанс на водните молекули в тъканта и по този начин се повишава температурата в зоната. Локално се засилва кръвоснабдяването и лимфния дренаж. Ускорява се клетъчната регенерация.

Радиочестота има за цел постепенно постигане на дълбоко преструктуриране на колагена, включително създаване на нови еластинови влакна, които подобряват състоянието на кожата и така се постига лифтинг ефектът. Именно новият колаген и еластин правят кожата по-стегната и водят до заличаване на фини линии, оформяне на скули и контуриране на лицето.

Пулсиращи магнитни полета са иновация в технологията на радиочестотните процедури, патент на Venus Concept. Те стимулират процеса ангиогенеза – производство на нова капилярна система. Изградената мрежа обогатява клетките с повече хранителни вещества и кислород, което засилва регенерацията на клетките. Кожата добива здрав и плътен вид.

Усещането в зоната на лицето и шията е приятно затопляне, като постепенно се насища участъка с топлина. Това е приятна релаксираща процедура.

След процедура лицето е леко зачервено, но до няколко минути се възстановява естественият температурен баланс. При някои кандидати зачервяването е по-дълготрайно, зависи от термо-регулиращия баланс на организма. В редки случаи може да се наблюдава в зона на лице и шия точково зачервяване (пурпура), но до няколко дена кожата се възстановява.

В редки случаи на следващия ден лицето може да е подпухнало, но това отшумява в рамките на деня. Подпухването е признак на работеща лимфна дейност в участъка, с цел извличане на токсичен застой.

Venus Lifting е процедура, която стимулира естествените процеси на организма за стягане на кожата. Постигнатите резултати са дълготрайни във времето.

Препоръчват се от 3 до 9 процедури в терапия за постигане на по-добър лифтинг ефект на кожата на лицето. Процедурите се изпълняват през 7 дена разстояние. Процедурата е подходяща за всеки тип кожа. Прилага се целогодишно.

Препоръчителен протокол по възрастова група:

30г. – 40 г.
Активна терапия от 3 процедури Venus Lifting, през 7 дена.
Поддържаща грижа – 1 процедура през 3 месеца.

40г. – 50 г.
Активна терапия от 6 процедури Venus Lifting, през 7 дена. Поддържаща грижа – 3 последователни процедура през 6 месеца.

50г. – 60 г.+
Активна терапия от 9 процедури Venus Lifting, 6 процедури последователни през 7 дена. Последващи 3 процедури през 14 дена интервал.
Поддържаща грижа – 1 процедура всеки месец.

Venus Lifting е процедура, която оформя и стяга кожата на лицето.

Добре хидратираната кожа дава по-бърз резултат в повдигането на кожата на лицето.

Препоръчително е при дехидратирана кожа да се приложи хидратираща процедура – Intraceuticals.

От 30 до 90 дни след курс процедури Venus Lifting се наблюдава краен резултат.

– При зони с разширени вени, спукани капиляри;

– Розацея;

– Ако страдате от тежка хипертония, хиперлипидермия, диабет, проблеми на кръвообращението и кръвоносните съдове, както и на лимфните възли;

– Противопоказно при бременни или кърмещи жени;

– При наличие на медицински метални протези или пейсмейкър в тялото на пациента, спирала;

– Противопоказно е при активни алергии на кожата, изгаряния по нейната повърхност, при наличието на отворени или незараснали пресни рани;

– Не се препоръчва по време на месечен цикъл;

– Не се препоръчва по време на настинка или грип;

– Не се препоръчва по време на инфекциозни процеси в действие.

За любопитните

Неправилни връзки между молекулите са една от основните причини за стареенето на кожата

Един от механизмите на стареенето е образуване на напречни връзки между молекулите на колагена и еластина, които не само намаляват еластичността и стегнатостта на кожата и съединителната тъкан, но и нарушават процеса на пренос на хранителни вещества от капилярите към клетките и ефективното отделяне на непотребните метаболитни продукти. Технологията Venus Legacy подобрява циркулацията на кръвоносната система в периферията на кожата и активира процеса ангиогенеза – изграждане на нова капилярна система в третираната зона. Дългосрочно това подобрява поведението на тъканта и забавя процесите на стареене на кожата. Избистря тена на лицето.

Запази си час! Купи онлайн