Nirvana

КРИОЛИПОЛИЗА АЛТЕРНАТИВА НА ЛИПОСУКЦИЯ Криолиполизата е метод за трайно отстраняване на мастни клетки
чрез изстудяване, без да уврежда кожата, мускулите и други тъкани.
Криолиполизата е метод за
трайно отстраняване на мастни клетки
чрез изстудяване, без да уврежда кожата,
мускулите и други тъкани.
КРИОЛИПОЛИЗА АЛТЕРНАТИВА НА
ЛИПОСУКЦИЯ
cooltech_logo

КРИОЛИПОЛИЗА Е НЕИНВАЗИВНА ПРОЦЕДУРА ЗА РЕДУЦИРАНЕ НА ЛОКАЛНИ МАСТНИ НАТРУПВАНИЯ В ОПРЕДЕЛЕНИ ОБЛАСТИ ПО ТЯЛОТО.

ЧРЕЗ КОНТРОЛИРАНО ВАКУУМНО ЗАМРАЗЯВАНЕ НА -8 ГРАДУСА МАСТНИТЕ КЛЕТКИ ПРЕТЪРПЯВАТ УВРЕЖДАНЕ НА 3 ОТ 5ТЕ МАСТНИ КИСЕЛИНИ, С КОЕТО СЕ ПОСТИГА ТЯХНАТА ОКОНЧАТЕЛНА КЛЕТЪЧНА СМЪРТ. В РЕЗУЛТАТ МАСТНИТЕ КЛЕТКИ СЕ РАЗГРАЖДАТ И ЧРЕЗ ЕСТЕСТВЕНИТЕ МЕТАБОЛИТНИ ПРОЦЕСИ СЕ ОТСТРАНЯВАТ ОТ ТЯЛОТО.

  • Процедурата

  • НЕ ВЛИЯЕ НА КОЖАТА, МУСКУЛИТЕ ИЛИ ОРГАНИТЕ;

  • ПОСТИГА ТРАЙНА ПРОМЯНА В ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО;

  • Е НАПЪЛНО БЕЗБОЛЕЗНЕНА;

  • Е ПОДХОДЯЩА ЗА ХОРА С НОРМАЛНО ТЕГЛО, ЦЕЛЯЩИ ДА ПОДОБРЯТ СИЛУЕТА НА ТЯЛОТО СИ;

КРИОЛИПОЛИЗА Е МЕТОД ЗА ТРАЙНО ЕЛИМИНИРАНЕ НА МАСТНИ КЛЕТКИ

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

70 минути

ЦЕЛ

Редуциране на мастни депа

СЕЗОН

Няма ограничения

БРОЙ ПРОЦЕДУРИ

3 процедури на зона

УСЕЩАНЕ

Вакуумно засмукване

Criolipolise-technology

Естетични центрове НИРВАНА работи с COOLTECH

 

При охлаждане на мастната тъкан при -8°C, три от съставните елемента биват унищожени. Така охладената мастната клетка губи своите жизнени показатели. Испанският апарат COOLTECH на фирма COCCON medical е сертифициран от FDA – Вижте сертификата тук.

КАК ПРОТИЧА ПРОЦЕДУРАТА?

… Която задължително се изпълнява след консултация със специалист. Важно е да се прецени дали желаната зона е подходяща за обработване с криолиполиза. Ето какви са възможните избори:

Корем; Паласки; Над сутиен депа;
Вътрешни бедра; Брич; Под седалищна зона – банан; Колена;
Ръце;

Процедурата е с продължителност 70 минути, като през цялото време зоната се охлажда на -8 градуса по Целзий. Ефикасността на процедурата е свързана с реакцията на мастните киселини към значителни промени в температурата. Следната таблица показва тази реакция, представяйки петте компонента на мастната клетка и съответната температурна граница на живот.

След процедурата около 20% от мастните клетки, от повърхността навътре, са унищожени трайно. Следващият важен процес е тяхното освобождаване от тялото. За целта е важно да се спазва разумно хранене, пиене на вода, физическа активност, редовен сън.

Препоръчителна е комбинация с процедурата Venus Legacy, която стимулира локалния метаболизъм на зоната и стягане на кожата.

Kриолиполиза е метод за трайно елиминиране на мастни клетки в подкожната мазнина, чрез локално извличане на телесната топлина.

В първите минути на процедурата, се усеща вакуумно засмукване и стартиралото охлаждане на зоната. След 10-15 минути участъкът изтръпва, поради достигнатата температура от -8 градуса, която действа като анестезия.

Следващите минути от процедурата преминават в пълноценна почивка.

След 70 минути процедурата приключва. Внимателно се отстраняват апликаторите. Следва кратък масаж в зоната, който е много важен. Той подпомага възстановяване на кръвоснабдяването, регулира температура в зоната и най-вече кристализираните мастни киселини пропукват мембраната на мастната клетка, което спомага за по-бързото им отстраняване от организма.

Зоната е временно зачервена от вакуумния престой, но до 20-30 минути се възстановява напълно.

Процедурата е напълно комфортна и не променя ежедневния график от дейности.

В следващите седмици може да се усеща изтръпване, безчувственост, болка в зоната. В редки случаи може да се получи посиняване, което е свързано с чувствителността на кожата, в частност на здравината на капилярната система.

Препоръчително е да се комбинира с процедура Venus Legacy, която ще засили метаболитните процеси на освобождаване мъртвите мастни клетки от тялото и ще активира стягане на кожата.

След всяка процедура се унищожават средно около 20% мастни клетки в обработваната зона. В един ден може да се направят до 3 процедури криолиполиза на 3 различни зони.

Една и съща зона може да се повтаря през един месец, до максимум 3 последователни сеанса.

Броят на сеансите е индивидуален за всеки.

Наблюдавани резултати след процедурата се регистрират от 2 седмици от 3 месеца. Индивидуален е периода, в зависимост от начина на живот при всеки, както и метаболитните процеси.

По време на всяка процедура се редуцират трайно мастни клетки в обработваната зона. Както вече споменахме, мастните клетки са постоянна величина в човешкото тяло, която е генетично заложена. Ето защо, резултатите са трайни вероятността от последващо натрупване в зоната е намалена.

Процедурата криолиполиза е особено подходяща за отстраняване на мастни депа като паласки, корем, бричове.

Процедурата не засяга процеси за цялостно отслабване на тялото. Въздейства локално върху мастните натрупвания.

  • Студова алергия;
  • Бременност;
  • Автоимунни и онкологични заболявания;
  • Пейсмейкъри;
  • Кожни възпаления в третираната зона;

За любопитните

В човешкото тяло мастните клетки са константна величина. Те имат способността да увеличават размера си до 400 пъти, но не и да се делят. Ето защо криолиполиза е процедура регистрирала най-много доволни клиенти в световен мащаб в борбата с извайване на перфектна фигура / https://www.realself.com/cryolipolysis /.

Запази си час!