VENUS LEGACY АНТИЦЕЛУЛИТ. НАМАЛЯВАНЕ НА ОБИКОЛКИТЕ. СТЯГАНЕ НА КОЖАТА. Venus Legacy заличава целулит, намалява обиколките, оформя тялото.
Подобрява метаболизма локално в тъканта.
Venus Legacy заличава целулит,
намалява обиколките, оформя тялото.
Подобрява метаболизма локално
в тъканта.
VENUS
LEGACY
АНТИЦЕЛУЛИТ.
НАМАЛЯВАНЕ НА ОБИКОЛКИТЕ.
СТЯГАНЕ НА КОЖАТА.

ВЕНУС ЛЕГАСИ Е ПРОЦЕДУРА ЗА ТЯЛО, КОЯТО КОМБИНИРА СИНЕРГИЯ ОТ 3 ТЕХНОЛОГИИ – РАДИОЧЕСТОТА, ПУЛСИРАЩ ВАКУУМ И ЕЛЕКСТРОМАГНИТНИ ПОЛЕТA.
ТЯ ГАРАНТИРА ДЪЛГОТРАЙНИ ПОДОБРЕНИЯ ВЪВ ФИГУРАТА (ХРАНИТЕЛНИЯТ РЕЖИМ И НАЧИНЪТ НА ЖИВОТ СА СЪЩЕСТВЕНО ВАЖНИ!) БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДОБАВЕНАТА ТЕХНОЛОГИЯ – ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ ИМПУЛСИ. ПУЛСИРАЩИТЕ МАГНИТНИ ПОЛЕТА ПОДОБРЯВАТ, ОБНОВЯВАТ И УПЛЪТНЯВАТ КАПИЛЯРНАТА МРЕЖА В ТЪКАНТА. ТОЗИ ПРОЦЕС – АНГИОГЕНЕЗА ОТГОВАРЯ ЗА КРЪВОСНАБДЯВАНЕТО И ЗАСИЛВАНЕТО НА МЕТАБОЛИЗМА В ЗОНАТА.

VENUS LEGACY Е ЕДИНСТВЕНАТА РАДИОЧЕСТОТНА ПРОЦЕДУРА ЗА ТЯЛО, КОЯТО ПРОНИКВА В ПЛЪТНА ДЪЛБОЧИНА, ОТ ПОВЪРХНОСТТА НА КОЖАТА ДО 3 – 5 СМ В ТЪКАНТА. ЦЕЛУЛИТЪТ  И МАСТНИТЕ НАТРУПВАНИЯ РАВНОМЕРНО И СИНЕРГИЧНО СЕ ОБРАБОТВАТ.

ЕТО ЗАЩО, ПРОЦЕДУРАТА Е ЕФЕКТИВНО РЕШЕНИЕ ПРИ НАДНОРМЕНИ ОБИКОЛКИ ПО ТЯЛОТО В ЗОНИТЕ:

Корем

Паласки

Ръце

Бедра

Седалище

Прасец

 • ПОСТИГАТ СЕ ОПТИМАЛНИ РЕЗУЛТАТИ В:

 • Намаляване на обиколките по тялото;

 • Премахване на целулит;

 • Дренаж на тялото;

 • Стягане на отпусната кожа;

АНТИЦЕЛУЛИТНА ПРОЦЕДУРА ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА ОБИКОЛКИТЕ И СТЯГАНЕ НА КОЖАТА

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

30/120 минути

ЦЕЛ

Премахване на целулит. Намаляване на обиколките. Стягане на кожата.

СЕЗОН

Няма ограничения

БРОЙ ПРОЦЕДУРИ

3/6 процедури на зона

УСЕЩАНЕ

Поносима топлина

venus-legacy

Естетични центрове НИРВАНА работи с VENUS LEGACY

 

VENUS LEGACY Е ПЪРВИЯТ И ЕДИНСТВЕН  МЕДИЦИНСКИ АПАРАТ С FDA СЕРТИФИКАТ ЗА БОРБА С ЦЕЛУЛИТА И ОТПУСНАТАТА КОЖА,  КОЙТО КОМБИНИРА ТРИ МОДЕРНИ ТЕХНОЛОГИИ – МУЛТИПОЛЯРНА РАДИОЧЕСТОТА, ПУЛСИРАЩО МАГНИТНО ПОЛЕ  И VARIPULSE™ ТЕХНОЛОГИЯ,  С ИНТЕГРИРАН ТЕРМОМЕТЪР  ЗА АНАЛИЗ НА КОЖАТА – REALTIME THERMAL FEEDBACK

КАК ПРОТИЧА ПРОЦЕДУРАТА?

Генерация на електромагнитно течение предизвиква силен резонанс на водните молекули в тялото, което причинява  загряване (хиперемия). Засилва се многократно кръвообращението и лимфната система в зоната. Ускорява се метаболизмът, увеличава се изразходването на енергия от запасите в мастната клетка.

Контролирано вътрешно електрическо поле има термален стимул към повърхностната мастна тъкан, за да подобри нормалния липолизен метаболизъм. Предизвика термално увреждане на подкожните мастни тъкани, като щади околните тъканите.

Технологията Venus Legacy измерва в реално време температурата на обработваната площ. Термални излагания до 42°C дренират мастните клетки и намаляват обема им. Тази температура стимулира колагенезата – производство на колаген и еластин, което подобрява еластичността на кожата.

Когато епидермална температура от 43-45°C се поддържа в продължение на 10 минути е възможно разрушаване на мастната клетка. Това води до намаляване на броя им в обработваната зона.

Пулсиращите магнитни полета са иновация в технологията на радио-честотните процедури. Те стимулират процеса ангиогенеза – производство на нови кръвоносни съдове. Изградената мрежа захранва клетките с повече хранителни вещества и кислород. Това засилва регенерацията на клетките. Оксидаяцита в зоната, което е основният „враг” на целулита, позволява трайност на постигнатите резултати и подобряване релефа на кожата. Потокът на кръв в третираната зона се подобрява, а витамините, минералите и кислородът достигат по-лесно до клетките.

Пулсиращият вакуум позволява регулирано импулсно всмукване за дълбоко проникване на енергията в тъканите, лимфен дренаж и стимулиране на кръвообращението. Енергията прониква по-концентрирано в засмуканата зона. Вакуумът въздейства върху механорецепторите на мастната клетка и подобрява пропускливостта на отпадните елементи. Дренира тялото и помага при задържане на вода.

Venus Legacy е приятна релаксираща процедура. Нанася се специален глицерин, който служи като хидратиращ агент. Обработва се желана зона. Времетраенето при всеки и за всяка зона е индивудуално. Определя се по време на консултация със специалист.

Процедурата Venus Legacy протича между 30 мин и 120 мин за конкретна зона, при всеки времетраенето е индивидуално.По време на процедура се усеща приятно затопляне. След процедурата обработваната зона може да е зачервена, отшумява в рамките на минути след процедурата. По време на процедурата е препоръчителна консумацията на вода.

Venus Legacy е процедура, която дава най-добри и бързи резултати при обработване цялостно на желаната зона. Тоест, ако желаете да подобрите зона корем, то задължително се включва зона паласки. Ако желаете да оформите бедра, то задължително се обработват бедрата отпред и отзад, и седалището.

Броят на сеансите е индивидуален за всеки.

Интервалът между процедурите е от 2 до 3 седмици. Уточнява се по време на консултация със специалист, след като се диагностицира зоната.

 • Намаляват се обиколките.
 • Стяга се кожата.
 • Намалява се целулита.
 • Превенция срещу натрупване, задържане на вода, загуба на еластичност в зоната, както и поява на целулит.
 • Наблюдавани резултати след процедурата се регистрират от 2 седмици от 3 месеца. Индивидуален е периодът, в зависимост от начина на живот при всеки, както и метаболитните процеси.
 • След всяка процедура зоната се усеща по стегната и тонизирана.
 • Процедурата не засяга процеси за цялостно отслабване на тялото. Въздейства локално върху мастните натрупвания.
 • В зони с разширени вени, спукани капиляри;
 • Розацея
 • Ако страдате от тежка хипертония, хиперлипидермия, диабет, проблеми на кръвообращението и кръвоносните съдове, както и на лимфните възли;
 • Противопоказно при бременни или кърмещи жени;
 • При наличие на медицински метални протези или пейсмейкър в тялото на пациента, спирала;
 • Противопоказно е при активни алергии на кожата, изгаряния по нейната повърхност, при наличието на отворени или незараснали пресни рани;
 • Не се препоръчва по време на месечен цикъл;
 • Не се препоръчва по време на настинка или грип;
 • Не се препоръчва по време на инфекциозни процеси в действие.

За любопитните

VENUS LEGACY е ново поколение апарат за тяло, който предизвиква хипертермично поражение – “Гореща липосукция” на адипоцитни клетки (мастни клетки), чрез избирателно загряване на подкожна мазнина.

Мултиполярната радио-честота прониква плътно от повърхността на кожата до 3,5 см в дълбочина. Това е единственият апарат, който не обработва равнина, а цял сегмент в подкожието. Повдига се температурата в зоната, което активира метаболизма, засилва кръвообръщението и лимфния поток. До +42 градуса се стимулират процесите – дренаж на мастните клетки и колагенеза, стягане на кожата. От +42 до +45 градуса селективно се разрушава мембраната на мастната клетка, което довежда до нейното трайно отхвърляне до 10 дни след процедурата.

Елекромагнитните полета, използвани още и в рехабилитация при мускулни травми и костни счупвания, стимулират процеса ангиогенеза – производство на нови кръвоносни съдове. Дългосрочно това води до по-бърз метаболизъм и оксидация на зоната. Това е и една от причините постигнатите резултати да се запазят дълго във времето.

Запази си час!