Любопитни теми и новини

Начална/Блог/ЕВОЛЮЦИЯ НА СВЕТЛИНАТА – ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

ЕВОЛЮЦИЯ НА СВЕТЛИНАТА – ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

Dani-Shopova-Natali-Martin-nirvana-bulmedОще в древността, слънчевата светлина и топлината на огъня са били използвани за разкрасяване. Съвременните технологии дават нов инструмент – лазерния лъч. Основната му характеристика е селективна фототермолиза – преобразуване на светлинната енергия в топлина при достигане на дадената цел. Благодарение на контролирани бързи и къси импулси лазерният лъч поразява белязаната цел, без да наранява околните тъкани.

1lazer

 

 

В естетиката, прилагането на светлинна енергия чрез лазерни лъчи доведе до ефикасно премахване на нежеланото окосмяване. Днес, диодният лазер e определен като „златен стандарт” в лазерната епилация. Постигната е оптимизация на всички  критерии за ефективност, безопасност, бързина и комфорт. В салон НИРВАНА работим с най-мощният диоден лазер Primelase на испанския лидер COCOONMedical.

different-skin-color-heels-christian-louboutin

Диодният лазер позволява да се извърши ефективна епилация върху всеки фото тип кожа, дебелина и цвят на косъма, целогодишно. Дължината на вълната 810нм гарантира безопасно и достатъчно дълбоко проникване в кожата. Диодният лазер Primelase осигурява възможност за епилиране на големи зони от тялото за много кратко време. Апликаторът е охладен на 6 градуса, което намалява усещането за топлина и осигурява комфорт при третиране на чувствителни зони.

Необходими са между 5 и 8 сеанса, през определен период от време, за премахване над 90% от окосмяването. Тази гаранция е възможна благодарение на доверието, което имаме в диодния лазер Primelase и нашите високо квалифицирани специалисти.

Светлината служи на красотата и това бъдещето в естетичните процедури

*На снимката
Дани Шопова – Собственик салон НИРВАНА;
Мартин  Минков – Собственик БУЛМЕД КОНСУЛТ;
Натали Шопова – Маркетинг НИРВАНА
happy wheels