Nirvana

МЕЗОТЕРАПИЯТА Е ЕДНА ОТ НАЙ-ПОПУЛЯРНИТЕ ПРОЦЕДУРИ В ЕСТЕТИЧНАТА МЕДИЦИНА, КОЯТО МОМЕНТАЛНО ПОДОБРЯВА СЪСТОЯНИЕТО НА КОЖАТА, ИНЖЕКТИРАЙКИ КОКТЕЙЛ ОТ ЖИЗНЕНИ ЕЛЕМЕНТИ. НЕЙНАТА ЦЕЛ Е ДА ДОСТАВИ АКТИВНИ ВЕЩЕСТВА ДИРЕКТНО В ДЕРМАТА, КОЕТО ОСИГУРЯВА НЕЗАБАВНА ХИДРАТАЦИЯ И АКТИВИРА ТВОРЧЕСКИТЕ ПРОЦЕСИ НА КОЖАТА.

ПОВЕЧЕТО ЕЛЕМЕНТИ ЗА КОЖАТА НЕ МОГАТ ДА ПРОНИКНАТ ПРЕЗ ЕПИДЕРМИСА, КОЕТО ПЪК Е ВЪЗМОЖНО ЕДИНСТВЕНО ЧРЕЗ ИНЖЕКТИРАНЕ. НАПРИМЕР, ХИАЛУРОНОВАТА МОЛЕКУЛА, ОТГОВОРНА ЗА ХИДРАТАЦИЯТА НА КОЖАТА, Е С НАДНОРМЕН ОБЕМ, СПРЯМО ЕПИДЕРМАЛНАТА БАРИЕРА. ЕТО ЗАЩО, НАЙ-ЕФЕКТИВНИЯТ МЕТОД ЗА МОМЕНТАЛНА И ДЪЛГОТРАЙНА ХИДРАТАЦИЯ НА КОЖАТА Е ИНЖЕКЦИОННАТА МЕЗОТЕРАПИЯ С ВИСОК КЛАС ПРОДУКТ.

АМПУЛИТЕ СА С БИОЛОГИЧЕН ПРОИЗХОД, ПРИЗНАТ ЕФЕКТИВЕН И БЕЗУПРЕЧЕН ПРОФИЛ НА БЕЗОПАСНОСТ. КОМБИНАЦИЯ ОТ АКТИВНИ СЪСТАВКИ АКТИВИРАТ КЛЕТЪЧНИЯ МЕТАБОЛИЗЪМ, СТИМУЛИРА СЕ КЛЕТЪЧНОТО ОБНОВЯВАНЕ, УВЕЛИЧАВА СЕ ПЛЪТНОСТТА И ЕЛАСТИЧНОСТТА НА КОЖАТА, ПОВИШАВА СЕ КЛЕТЪЧНАТА ЗАЩИТА.

ПРОЦЕДУРАТА Е УНИВЕРСАЛНА И Е ПОДХОДЯЩА ЗА ШИРОК КРЪГ ПРОБЛЕМИ:

МИМИЧЕСКИ
БРЪЧКИ

ОБЩИ ПРИЗНАЦИ
НА СТАРЕЕНЕ

АКНЕ

БЕЛЕЗИ ОТ АКНЕ, СТРИИ

ПИГМЕНТАЦИЯ

КОСОПАД

 • Очаквани резултати

 • ДЪЛБОКА ХИДРАТАЦИЯ

 • ЛИФТИРАНЕ

 • ИЗГЛАЖДАНЕ НА БРЪЧКИТЕ

 • БЛЯСЪК НА КОЖАТА

 • ПОДМЛАДЯВАНЕ

 • ПОДХРАНВАНЕ

Мезотерапията е подходяща за всички типове кожа

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

60 минути

ЦЕЛ

Дълбока хидратация и биоревитализация на кожата

СЕЗОН

Няма ограничения

БРОЙ ПРОЦЕДУРИ

3 процедури през 30 дни

УСЕЩАНЕ

Поносимо микро убождане

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

1 до 2 дни след процедурата

Prime Lease апарат

Естетични центрове НИРВАНА работи с лазерна система PRIMELASE

 

Това е изключително мощен диоден лазер, който успешно отстранява както дебели така и тънки косми.

Предимството на диодната лазерна технология е ефективно и безопасно отстраняване на нежелано окосмяване на матови, тъмни кожи или с придобит тен.

Диодна лазерна епилация се прави и през летните месеци, като се избягва излагане на зоната на пряка слънчева светлина поне 7 дена преди процедурата.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ПРОЦЕДУРАТА МЕЗОТЕРАПИЯ:

Инжекционната мезотерапията е клинично доказана терапия, която ефективно възстановява изчерпаните запаси на хиалуронова киселина (HA) и други важни компоненти в кожата, като по този начин моментално възвръща нейния естествен блясък и жизненост. Физиологическото стареене се характеризира с намаляване на фибробластите, от които зависи изработването на колагена и еластина, ценната за организма хиалуронова киселина.

Преди процедурата се прави диагностика на кожата с цел подбор на най-подходящ инжекционен коктейл, съобразен с нейното моментно състояние.

Микро убождания по цялото лице и шия равномерно разпределят хиалуронов коктейл.

След процедурата, рядко, но е възможно, кожата да е зачервена или отточна на места, вследствие на убожданията. В рамките на 1 до 2 дена се възстановява напълно.

Резултатът е мигновен и дълготраен – по-сочна, сияйна и хидратирана.

Мезотерапията има цялостно въздействие върху процесите, свързани с възрастовите изменения на кожата. Подходяща процедура за всички типове кожа.

Мезотерапия Neauvia Organic Hydro Deluxe 
Съдържа 18 мг/мл чиста хиалуронова киселина, извлечена от Bacillus Subtilis – най-чистата и висококачествена форма на HA, позната до момента. Високата концентрация на хиалуронова киселина дава мигновен резултат в тонуса и свежестта на кожата. Освен това Neauvia Organic Hydro Deluxe е обогатен с калциев хидроксиапатит и две аминокиселини – глицин и L-пролин, които са основните съставки на колагена. Този уникален състав активира и поддържа естествените процеси на образуване на колаген, благодарение на които кожата става по-плътна и по-стегната.

Hyaluronica Mesolift
Създадена е да задържа влагата и да хидратира лицето продължително време. Инжектира се в повърхностния слой на кожата с цел да повиши нейната плътност и еластичност, хидратира и запълва фини бръчици като пачия крак и баркод. Прекрасно се съчетава с поставяне на филъри, като удължава тяхното действие. Мезотерапията е с бонус химичен пилинг, който подготвя кожата и засилва ефекта от процедурата.

Juvederm Visage
Подмладяващ и лифтинг коктейл. Благодарение на активните си съставки – хиалуронова киселина, DMAE, органичен силиций и АВСЕ мултивитамини – процедурата стяга, възстановява и хидратира кожата в дълбочина, подобрява тонуса, еластичността и стегнатия вид, задържа влагата за дълготрайна хидратация.

Juvederm Eclat
Избелващ коктейл. Блокира синтеза на меланин, като инхибира активността на ензима тиросиназа. Предпазва от нежелана пигментация, изравнява тена и кожата е мигновено по-бляскава и свежа.

Fillorga M-HA 10
Чиста хиалуронова киселина, която инжектирана като част от мезотерапевтичния коктейл на Филорга, мигновено хидратира и придава блясък на кожата на лицето. Веднъж инжектирана тя започва да действа активно за възстановяване нивото на хидратация и кожата е по-стегната и освежена. Изключително подходяща за зимните месеци, когато климатичните условия засилват сухотата и чувствителността на лицето.

Fillorga NCTF 135 
Свободна хиалуронова киселина и коктейл от 54 активни съставки с биологичен произход , активират изцяло клетъчния метаболизъм. Анти-ейдж с доказана ефективност – 24 часа след приложение броят на младите фибробласти в кожата е увеличен със 135%. Стимулира клетъчно обновяване, увеличава плътността и еластичността на кожата, повишава клетъчната защита от свободни радикали.

Процедурата се изпълнява с множество микро убождания на кожата. За максимален комфорт се прилага обезболяващ крем преди процедурата.

Интензивна грижа за кожата включва 3 поредни процедури, през 4 седмици.

Превенция срещу стареене на кожата 1 – 2 процедури на година.

Задължително 1 процедура в седмицата преди процедури за ресърфейсинг или лифтинг на лице.

Методът се прилага от над 50 години, през които е натрупан опит и е подобрена ефективността до постигането на забележителна корекция на възрастовите изменения и очевидно подмладяване на кожата:

 • Дълбока хидратация;
 • Лифтиране;
 • Изглаждане на бръчките;
 • Блясък на кожата;
 • Подмладяване;
 • Подхранване;

 

Успехът на процедурата зависи до голяма степен от качеството на инжектирания продукт и от повторението на сесиите.

Мезотерапия не се прави при установяване на различни вирусни, бактериални и гъбични инфекции по кожата на лицето.

За любопитните

Хиалуроновата киселина, известна като HA, е естествена съставка на кожата, която има много важни функции, включително задържането на влага, възстановяването на тъканите и свързването на структурните компоненти на кожата колаген и еластин, както и подпомагане на защитната бариера срещу микроорганизми. Moлeĸyлaтa нa HA e доста гoлямa, което ограничава нейното външно проникване. Гoлeминaтa нa мoлeĸyлитe ce измepвa в дaлтoни (Dа). Зa дa пpoниĸнe eднa мoлeĸyлa в ĸoжaтa ви, e нyжнo тя дa e c гoлeминa пo-мaлĸa oт 500 Dа. HA мoлeĸyлaта e c гoлeминa oт 5000 дo 25 000 Dа. Ето защо инжекционната мезотерапия е все още най-ефективният метод за доставка на хиалуронов запас в кожата.

ЗАПАЗЕТЕ ЧАС ЗА ПРОЦЕДУРАТА

Запази си час!