Плазмотерапията PRP ревитализираща инжекционна процедура с кръвна плазма Активира процеси за естествено подмладяване на кожата Активира процеси за естествено подмладяване на кожата Плазмотерапията PRP Ревитализираща инжекционна процедура с кръвна плазма

В ОСНОВАТА НА ПРОЦЕДУРАТА ЛЕЖИ ПАТЕНТОВАН МЕТОД ЗА ОБРАБОТКА НА КРЪВТА НА ПАЦИЕНТА, ПОЗВОЛЯВАЩ ДА СЕ ОТДЕЛИ ТРОМБОЦИТНА АУТОПЛАЗМА. ТОВА Е ПРИРОДЕН „ЕЛЕКСИР НА МЛАДОСТТА“, КОЙТО СЪДЪРЖА В СЕБЕ СИ РАСТЕЖНИ ФАКТОРИ С ВИСОКА КОНЦЕНТРАЦИЯ, А СЪЩО ТАКА ХОРМОНИ, БЕЛТЪЧИНИ И ВИТАМИНИ В ЕСТЕСТВЕНА КОМБИНАЦИЯ. PRP-ТЕРАПИЯТА(PLATELET RICH PLASMA – БОГАТА НА ТРОМБОЦИТИ ПЛАЗМА) ПРЕДСТАВЛЯВА ИНЖЕКТИРАНЕ НА ПЛАЗМА С ВИСОКО СЪДЪРЖАНИЕ НА ТРОМБОЦИТИ, ПОЛУЧЕНА СЛЕД ОБРАБОТКА В СПЕЦИАЛНА ЦЕНТРОФУГА НА КРЪВНА ПРОБА ОТ ПАЦИЕНТА. ИНЖЕКТИРАНА В КОЖАТА, ПЛАЗМАТА НОРМАЛИЗИРА ТЪКАННОТО ДИШАНЕ, РЕГУЛИРА ВОДНИЯ БАЛАНС, СТИМУЛИРА ОБРАЗУВАНЕТО НА КОЛАГЕН, ЕЛАСТИН И МЕЖДУКЛЕТЪЧНО ВЕЩЕСТВО. АКТИВИРА СЕ РЕГЕНЕРАЦИЯТА И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА ТЪКАНИТЕ. ПОДОБРЯВА СЕ МЕТАБОЛИЗМА В КЛЕТКИТЕ НА КОЖАТА.
КОЖАТА СТАВА ПО-ХИДРАТИРАНА, ЕЛАСТИЧНА, ТОНИЗИРАНА , НАМАЛЯВАТ СЕ БРЪЧКИТЕ, СВИВАТ СЕ ПОРИТЕ, ИЗРАВНЯВА СЕ ТЕНА.

Намаляване на бръчките по лицето

Забавяне процесите на стареене на кожата

Подобряване на релефа на кожата;

Лечение на акне

Свиване на широки пори

 • Плазмолифтингът е подходящ за:

 • Отстраняване на хиперпигментация.

 • Намаляване на тъмните кръгове под очите;

 • Подмладяване на кожата;

 • Увеличаване имунитета на кожата;

 • Заличаване на стрии;

 • Подобряване на дерматологични заболявания

  (атопичен дерматит, псориазис, екзема, розацея, акне, себореен дерматит);

Ревитализираща инжекционна процедура

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

60 МИНУТИ

ЦЕЛ

ПОДМЛАДЯВАНЕ НА КОЖАТА

СЕЗОН

ЕСЕН/ЗИМА

БРОЙ ПРОЦЕДУРИ

3 ПРОЦЕДУРИ

УСЕЩАНЕ

ПОНОСИМО БОЦКАНЕ

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

НЯМА

КАК ПРОТИЧА ПРОЦЕДУРАТА?

За извършването на процедурата е необходимо вземане на малко количество кръв (около 10 милилитра) от вената на пациента. Тя се обработва, като чрез центрофуга се разделя на три фракции. Едната от тези фракции е изключително богата на тромбоцити и лимфоцити – до 8 пъти повече, в сравнение с цялата кръв. Към нея се добавя тромбин и калциев хлорид, които засилват действието на тромбоцитите.

Всяка клетка на кръвта е полифункционална и има свое собствено предназначение: еритроцитите осигуряват дишането на тъканите, левкоцитите защитават организма от инфекции и други вредни въздействия, а тромбоцитите участват в процесите на съсирване на кръвта. Именно тази богата на тромбоцити плазма се инжектира в кожата на пациента, което веднага стартира процеса на регенерация на кожата.

Нанася се местна анестезия, за да се намали чувството за дискомфорт.

След процедурата пациента може да се върне към обичайните си дейности. Възможно е на мястото на инжектиране да се появи леко кожно раздразнение (зачервяване, оток, посиняване), но то изчезва до няколко часа.

Желателно е увеличаване приема не течности за преди и след провеждане на процедурата.

Резултати се наблюдават още след първа процедура. Няколко дни след нея следва видимо подобрение в текстурата и тена на кожата. Резултатите са индивидуални, спрямо състояние на кожата и полаганите грижи.

Комбиниране на PRP с други процедури

Ресърфейсинг на лице с лазер CO2RE
Ресърфейсинг на лице с фракционна радиочестота – TribellaVenus VIVA

Комбинацията на процедурите намалява отоците и възпалението, усилва „anti-aging” ефекта. Периодът на възстановяване на кожата след ресърфейсинг процедура е по-кратък. Кожата става еластична, изравняват се нейната текстура и цвят, премахват се пигментните петна, белези.

Фотоподмладяване IPL

Селективната фототермолиза стимулира синтеза на колаген, а плазмотерапията усилва ефекта на подмладяване на кожата и възстановява хидратацията, подсилва производството на еластин и подобрява обмяната на веществата. Вследствие на синергично действие на тези процедури се избистря тена и изглажда текстурата на кожата. Наблюдава се по-голяма продължителност на постигнатите резултати след всяка процедура.

Радиочестотен лифтинг

Термичното въздействие на радиочестотния лифтинг активира кръвния поток и обмяната на веществата в кожата, стимулира миграция и укрепване на фибробластите. Тромбоцитните растежни фактори, съдържащи се в плазмата, стимулират регенерацията и подновяването на тъканите, ускоряват синтезата на колаген и еластин, осигуряващи здравината и еластичността на кожата и премахването на фините бръчки и стягане на кожата.

 • Системни заболявания на кръвта;
 • Онкология;
 • Остър инфекциозен процес;
 • Алергия на антикоагуланти.
Запази си час! Купи онлайн