Любопитни теми и новини

Начална/Блог/Холивудска защита през лятото с Intraceuticals

Холивудска защита през лятото с Intraceuticals

vintage-ad-sun-protection

Слънцето е смятано за Бог още от древни времена. И макар да го почитали, хората още тогава са се страхували от него. Дори по мургавите египтяни са се опитвали да се предпазят от вредното му въздействие, мажейки лицето си с глина. В Китай са използвали за целта зелен чай, в Гърция – зехтин, а английската кралица Елизабет I е налагала върху кожата си сурово месо. Всякакви прийоми, за да не могат лъчите да изгорят кожата, са били вкарвани в употреба.

Всички обичат слънцето

Разбира се, сега разполагаме с богат арсенал от продукти, чиито формули непрекъснато се обновяват, за да ни предпазят възможно най-ефективно. Има защо – според данни на дерматолозите случаите на заболели от рак на кожата се увеличава с рекордните 200 000 на година. Въпреки това не бива да се криете от слънцето като дявол от тамян. Другата позиция на лекарите е, че населението започва да страда от липса на витамин D (отговорен за растежа на костите, силата на мускулите и имунната система). Затова вместо нонстоп да търсите сенчести кътчета, следвайте съветите за „умно“ печене и нека избраната от вас слънцезащита винаги ви бъде под ръка.

 Intraceuticals-nirvana-sun=protection

Екипът на салон НИРВАНА обожава слънцето и плажното настроение. Затова в подкрепа на „Правилната защита от слънцето“ подготвяме специално събитие на 20 юни – събота, на което ще се погрижим за кожата на лицето и нейната подходяща протекция.
В този ден на специална цена ще може да се възползвате от следните предложения:
1. Цялостна регенерация и дълбока хиалуронова хидратация със серум Rejuvenate на Intraceuticals – кислородна мезотерапия.
Цена от 100лв./ реална цена за 1пр. 160лв.
2. Дълбоко почистване с Hydrafacial MD, последвано от впръскване на регенериращ серум Intraceuticals.
Цена 150лв./ реална цена за 1пр. 220лв.
3. Пакет продукти за домашна грижа от серията „3 степенно хиалуроново наслояване“, което безупречно защитава кожата от вредните лъчи.
Цена 380лв./ реална цена 480лв.

В този ден настроението ще е особено плажно – всички ще са облечени в любимите им плажни костюми. Специален розов НИРВАНА Коктейл ще се пие в изобилие.

nirvana-cocktail

Всеки желаещ може да се възползва от безплатен летен грим с марката BELLAPIERRE – минерална козметика.

Австралийският гигант INTRACEUTICALS, спечелил доверието за грижа кожата на лицето на много Холивудски личности, една от която е Мадона – рекламно лице на марката, има различна концепция за защита!

Rejuvenate 3 step products

Проучвания доказват, че добре хидратираната кожа няма нужда от SPF филтър за защита, а клетките самостоятелно осигуряват своята защита – процесът меланогенеза. 3 продукта участват в лечебната терапия за възстановяване на влагата в кожата – Три-степенно Хиалуроново наслояване. Последователно се нанасят серум, хидратиращ гел и запечатващ крем. Козметиката се ползва около 3 месеца. Целта е дълбока хидратация на кожата, която е с дълготраен резултат – до 1 година. Комбинацията от хиалуронова киселина, витамини A, C, E, Алое Вера и Зелен чай са причината за незабавния видим резултат, а именно по-мека и гладка кожа, запълват се фините бръчки, успокояват се зачервяванията. Кожата е дълбоко хидратирана, жизнена и перфектно защитена от слънчеви лъчи.
Цената на пакетa по време на събитието ще е 399лв. / реална цена 480лв.

Svetlo-sinio-aktualen-liato-2015

За перфектния вид и здраве на кожата  са необходимите 3 фактора – вода, храна и кислород. При липса на един от тези компоненти, кожата е изложена на риск от различни проблеми – акне, пигментация, капиляри и др.

Разбира се, носенето на шапки е красиво, модерно и полезно. Този сезон бледо сините нюанси са актуално, както и орнаментика и накити в Индийски стил.

Насладете се на слънцето и поемете цялата енергия и любов, с която то ни обсипва непрекъснато.

happy wheels