Любопитни теми и новини

Начална/Блог/ОСКАРИ ЗА КРАСОТА – Hydrafacial Oscars

ОСКАРИ ЗА КРАСОТА – Hydrafacial Oscars

nirvana-hydrafacial-oscars-3 copy

В навечерието на най-престижните филмови награди „Оскар“, у нас също се раздаваха Оскари, но за красота – Hydrafacial Oscars. Наградите бяха присъдени на 6 салона за красота и 2 дерматологични клиники от цялата страна, които успешно работят с процедурата за чиста и здрава кожа – Hydrafacial.

hydrafacial-oscars-2За да връчи една от наградите чак от САЩ пристигна Ерик Рикар, който е изпълнителен директор на компанията производител на Hydrafacial – Edge Systems.
Процедурата доби популярност като любимата терапия на Парис Хилтън, Бионсе, Камерън Диаз, Кейт Унислет и на редица други холивудски знаменитости. Сред българските звезди, които обожават процедурата са Кремена Халваджиян, Марина Кискинова, лекоатлетка Ваня Стамболова. Наградите, наречени с намигване, „Hydrafacial Oscars“, са първите светски награди за развитие на бюти процедура в България.

Козметичен салон НИРВАНА взе приз за най-добър център по красота – “Най-добър клиент” на терапията HYDRAFACIAL.

nirvana-hydrafacial-oscars-dani-shopova-2Собственик на НИРВАНА и водещ козметик в България е Дани Шопова, която ето какво сподели на публиката, след спечелването на златната статуетка:

“Чувствам се като Холивудска звезда, родом от Розовата долина!

Hydrafacial дойде в НИРВАНА, както идва любовта. Бързо, внезапно, изведнъж. Първо изпадаш малко в шок, но усещаш че е нещо хубаво. След това идват страховете… Ама дали ще се справя? Дали ще се харесаме? … Но любовта е силно чувство и аз като един скромен лидер, бързо взех своето решение.
Хидрафейшъл остава тук. След това всичко стана лесно и хубаво.

Но… когато идва любовта, винаги има ангели, които проправят пътя й.

Благодаря на един от тях – Георги Панчев, за добрия мениджърски усет да докара Хидрафейшъл точно в НИРВАНА.

Благодаря и на други две ангелчета, които са много специални за нас. Милен – добрият вестоносец. Красивата Валерия, която влезе в резонанс с нашите емоции и издържа на темпото ни.

Благодаря и на американската фирма EDGE, които създадоха тази уникална технология. Благодаря и на българския представител – БУЛМЕД.

Обичаме ви.”

Козметичен салон НИРВАНА е първият бюти център, който инвестира в американската система – HydraFacial MD през септември 2013г. От тогава до сега имаме забележителни резултати в лечение на проблемни кожи или просто перфектна поддръжка на кожата на лицето.

 

happy wheels