Любопитни теми и новини

Начална/Блог/Виктория Бекъм: „Няма нищо по-добро от Intraceuticals“

Виктория Бекъм: „Няма нищо по-добро от Intraceuticals“

„Няма нищо по-добро от Intraceuticals. Терапията наистина можете да те накара да се чувстваш и да изглеждаш по-най-добрия възможен за теб начин“. Това споделиВиктория Бекъм в своето сензационно интервю за списание Allure. Тя разказа, че страхотния си външен вид до голяма степен дължи на терапията Intraceuticals. Не можем да отречем, че на 39 години Бекъм изглежда зашеметяващо.

„Вече трябва да се боря с годините и белезите, които те оставят по лицето ми, но се справям добре с новите методи за поддръжка на кожата“, казва Виктория.

За да поддържа тялото си Виктория тича между 3 и 6 км на ден. „Освен това правя между 3 и 5 часа упражнения с треньорката Трейси Андерсън седмично. Наблягаме много на ръцете и краката”, допълва тя.

За Allure г-жа Бекъм споделя още: „Чувствам се много некомфортно от папараците. Колкото повече остарявам, толкова по-некомфортно ми става от цялата тази работа. Обичам да водя децата си на училище и после да ходя на работа. Не искам да имам публичен живот. Знам, че славата не е палто, което може да сложиш и после да свалиш, когато решиш, затова няма да се оплаквам от нея. Но с Дейвид обожаваме да посещаваме ресторанти, които са по-уединени и в които има една малка задна врата, от която можем да излезем, когато решим.“

happy wheels